Kompatibilní verze
2 purés de legumes - introdução da batata-doce e da abóbora
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g batata-doce cortada em pedaços
- 150 g batata cortada em pedaços
- 400 g cenoura cortada em pedaços
- 100 g alface cortada em pedaços
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 200 g água
- 100 g abóbora cortada em pedaços
- 5 c. chá de azeite extra virgem (0,2% acidez) p/ servir
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 591.1 kJ / 141.3 kcal
- Protein
- 2.6 g
- Sacharidy
- 23.5 g
- Tuk
- 4.8 g
- Nasycený tuk
- 0.7 g
- Vláknina
- 4.6 g
- Sodík
- 77.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Puré de legumes com bacalhau fresco
55 min
2 purés de borrego - introdução do feijão-verde e do agrião
30 Min
Puré de pera
15min
4 purés de carne (8 a 9 meses) - introdução do coelho, da rúcula e do nabo
45 Min
O 1º puré de pescada
30 Min
2 purés de frango - introdução da nabiça
30 Min
Puré de maçã, pera e banana
15min
2 purés de legumes - introdução da curgete e do chuchu
30 Min
2 purés de peixe - introdução da couve, da beringela, do grão e dos cogumelos
40 Min
2 purés de legumes - puré base e introdução da alface
30 Min
3 purés de carne - introdução do peru, da couve-flor e dos brócolos
45 Min
O 1º puré de carne
30 Min