
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g alho-francês cortado em pedaços
- 250 g cenoura cortada em pedaços
- 100 g batata-doce cortada em pedaços
- 60 g carne de vitela s/ nervos cortada em cubos
- 250 g água
- 3 c. chá de azeite extra virgem (0,2% acidez) p/ servir
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 165.1 kcal / 690.7 kJ
- Protein
- 6.3 g
- Tuk
- 5.4 g
- Sacharidy
- 24.2 g
- Vláknina
- 4.5 g
- Nasycený tuk
- 0.9 g
- Sodík
- 109.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Puré de legumes e carne
40min
O 1º puré de pescada
30min
2 purés de peixe - introdução da couve, da beringela, do grão e dos cogumelos
40min
3 purés de carne - introdução do peru, da couve-flor e dos brócolos
45min
2 purés de legumes - introdução da batata-doce e da abóbora
30min
4 purés de carne (8 a 9 meses) - introdução do coelho, da rúcula e do nabo
45min
2 purés de borrego - introdução do feijão-verde e do agrião
30min
2 purés de legumes - introdução da curgete e do chuchu
30min
2 purés de frango - introdução da nabiça
30min
2 purés de legumes - puré base e introdução da alface
30min
Puré de maçã, pera e banana
15min
Puré de pera
15min