Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ripieno
- 200 g di cavolo cinese Pak choi a pezzi grossi
- 100 g di carote, pelate e a pezzi (2 cm)
- 200 g di carne di maiale, scaloppine a pezzi
- 3 spicchi di aglio
- 3 cucchiaini di salsa di soia
- 5 fili di erba cipollina fresca, lavati, asciugati e spezzettati
- 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 20 g di funghi secchi "orecchio di Giuda", ammollati in acqua tipiedi per 20 minuti e strizzati
- 20 g di spaghetti di soia (vermicelli)
- 500 g di acqua
Terminare la preparazione
- 16 fogli di carta di riso
- 50 g di olio per frittura
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1286 kJ / 308 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zuppa cinese con polpette di gamberetti
30 Min
Ramen coreano con tofu
50 Min
Crema di mais (creamed corn)
30 Min
Riso Kashmiri
30 Min
Dessert arancia, mandorle e zafferano
2 Std. 30 Min
Bhaji alle cipolle
35 Min
Melanzane in salsa di miso (Nasu dengaku)
1h
Mai tai
10 Min
Involtini primavera vietnamiti
40 λεπτ.
Salsa borracha messicana
25 Min
Arepas al formaggio
30 Min
Spring rolls vietnamiti (Cha gio)
1h 30min