
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ripieno
- 200 g di cavolo cinese Pak choi a pezzi grossi
- 100 g di carote pelate e a pezzi (2 cm)
- 200 g di carne di maiale scaloppine a pezzi
- 3 spicchi di aglio
- 3 cucchiaini di salsa di soia
- 5 fili di erba cipollina fresca lavati, asciugati e spezzettati
- 5 rametti di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
- 20 g di funghi secchi "orecchio di Giuda", ammollati in acqua tipiedi per 20 minuti e strizzati
- 20 g di spaghetti di soia (vermicelli)
- 500 g di acqua
Terminare la preparazione
- 16 fogli di carta di riso
- 50 g di olio per frittura
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 308 kcal / 1286 kJ
- Protein
- 16 g
- Tuk
- 15 g
- Sacharidy
- 28 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Briouats alla marocchina con miele e semi di sesamo
2hod.
Bhaji alle cipolle
35min
Ceviche peruviana
1hod. 35min
Zuppa harira marocchina
40min
La bevanda dei maghi (alla maniera de Harry Potter e il prigioniero di Azkaban)
10min
Zuppa cinese con polpette di gamberetti
30min
Polpette speziate e noodles
1hod. 10min
Polpettine di gamberi tailandesi
1hod. 25min
Costolette di agnello al tamarindo e peperoncino
1hod. 10min
Smoothie muesli, fragole e cannella
12hod. 10min
Involtini primavera vietnamiti
40min
Patatas bravas in tempura
1hod. 20min