Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ripieno
- 200 g di cavolo cinese Pak choi a pezzi grossi
- 100 g di carote, pelate e a pezzi (2 cm)
- 200 g di carne di maiale, scaloppine a pezzi
- 3 spicchi di aglio
- 3 cucchiaini di salsa di soia
- 5 fili di erba cipollina fresca, lavati, asciugati e spezzettati
- 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 20 g di funghi secchi "orecchio di Giuda", ammollati in acqua tipiedi per 20 minuti e strizzati
- 20 g di spaghetti di soia (vermicelli)
- 500 g di acqua
Terminare la preparazione
- 16 fogli di carta di riso
- 50 g di olio per frittura
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1286 kJ / 308 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vermicelli saltati con verdure miste
40min
Torta raw alle carote con crema di anacardi
55min
Involtini primavera vietnamiti
40min
Polpette speziate e noodles
1 Std. 10 Min
Frittelle di baccalà
1 Std. 5 Min
Salsa aioli
10 Min
Ramen
14 Std. 30 Min
Yaki Soba
55min
Pollo alla pechinese
55min
Msemen (Crêpes sfogliate marocchine)
1 Std.
Insalata messicana
2 godz. 15 min
Noodles vegetariani
35 Min