Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ripieno
- 200 g di cavolo cinese Pak choi a pezzi grossi
- 100 g di carote, pelate e a pezzi (2 cm)
- 200 g di carne di maiale, scaloppine a pezzi
- 3 spicchi di aglio
- 3 cucchiaini di salsa di soia
- 5 fili di erba cipollina fresca, lavati, asciugati e spezzettati
- 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 20 g di funghi secchi "orecchio di Giuda", ammollati in acqua tipiedi per 20 minuti e strizzati
- 20 g di spaghetti di soia (vermicelli)
- 500 g di acqua
Terminare la preparazione
- 16 fogli di carta di riso
- 50 g di olio per frittura
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1286 kJ / 308 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tacchino del Ringraziamento
55u.
Gratin dauphinois
50 min
Ceviche peruviana
1h 35 min.
Magdalenas
1h
Hakodate Style Ramen
14 Std. 20 Min
Chicken Ramen
14 Std. 40 Min
Ramen
14 Std. 30 Min
Pollo alla pechinese
55 min
Manzo al tamarindo con riso
9 Std. 10 Min
Risolatte basmati
1 Std. 50 Min
Samosas con carne e verdure
1h 15min
Involtini primavera vietnamiti
40 min