Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 1 arancia solo, la scorza grattugiata
- 50 g di zucchero
- 30 g di latte intero
- 15 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 500 g di farina tipo 00
- 5 uova
- 5 g di sale
- 200 g di burro morbido
- granella di zucchero q.b. per guarnire
Crema
- 200 g di panna (30-40% di grassi) ben fredda
- 80 g di zucchero
- 500 g di latte intero
- 2 uova
- 40 g di farina tipo 00
Terminare la preparazione
- 100 g di Alchermes
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1.7 kJ / 411.7 kcal
- Protein
- 8.8 g
- Sacharidy
- 44.2 g
- Tuk
- 21.1 g
- Nasycený tuk
- 12.2 g
- Vláknina
- 147.1 g
- Sodík
- 220 mg
Alternativní recepty
Paste di meliga (paste ad'melia)
40 Min
Cocotte persi pien
1 Std.
Salsa Choron
20 Min
Crema inglese
15 Min
Danish layer cake
4 Std.
Isadora ubriaca alle noci
3j
Tortini di fichi
6 Std. 5 Min
Bonèt
2 Std.
Torta Palpiton
1h 30min
Mini flan al pan di Spagna
2 Std. 45 Min
Tarte tatin
2h 30min
Apple pie
1h 20min