Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g manteiga
- 250 g alho-francês cortado às rodelas
- 300 g peitos de frango cortados em pedaços
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 300 g leite
- 30 g farinha
- 1 c. chá de mostarda
- 100 g natas
- 20 g estragão
- 500 g massa folhada
- 1 gema de ovo p/ pincelar
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2621.2 kJ / 626.5 kcal
- Protein
- 21.5 g
- Sacharidy
- 47.2 g
- Tuk
- 37.8 g
- Nasycený tuk
- 20.1 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Sodík
- 578.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tarte de peixe e coentros com queijo da Ilha
50 min
Crepes de pescada
1h 15min
Empadas de vitela e cerveja preta
9 Std.
Tartes de alho-francês e cenoura
1h 15min
Empada de galinha
2hod.
Crepes de frango e molho de espargos
45 min
Empadinhas de tomate e manjericão
1h 20 min
Quiche de presunto e Camembert
1h
Empada de pato com alho francês
13 Std. 10 Min
Quiche de curgete e atum
1hod. 10min
Empada de bacalhau e camarão com molho italiano
1h
Empada Galega
35min