Zařízení & příslušenství
Double ginger and pear cake
Příprava 35min.
Celkový 1hod. 35min.
16 portion
Suroviny
Caramel
-
salted butter50 g
-
dark brown sugar100 g
-
pears (Bosc variety), cut into thin slices (5 mm) lengthways4
Ginger cake
-
stem ginger (approx. 60 g) (see Tips)6 pieces
-
salted butter125 g
-
golden syrup250 g
-
stem ginger syrup (from stem ginger jar)50 g
-
ground ginger1 ½ tbsp
-
ground cinnamon¾ tsp
-
dark brown sugar150 g
-
self-raising flour375 g
-
bicarbonate of soda1 ½ tsp
-
eggs3
-
full cream milk360 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
426.7 mg
Protein
5.1 g
Kalorie
1480.6 kJ /
352.5 kcal
Tuk
11.2 g
Vláknina
2.7 g
Nasycený tuk
6.8 g
Sacharidy
56.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Celebration cakes
14 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Christmas stollen
27hod. 15min.
Panforte ice cream bombe
48hod. 25min.
Carrot and coriander soup
30min.
Hazelnut quince friands
2hod. 25min.
Crispy bread with tapenade
45min.
Banana tart tartin with chocolate sorbet
27hod. 35min.
Zucchini slice
45min.
Marzipan
10min.
Lemon olive oil salted macadamia biscuits
1hod. 25min.
Wholegrain mustard
120hod.
Pepita almond Florentines
1hod.
Orange and almond cake
2hod. 20min.