Double ginger and pear cake

Double ginger and pear cake

3.9 15 hodnocení
Příprava 35min.
Celkový 1hod. 35min.
16 portion

Suroviny

Caramel
  • salted butter
    50 g
  • dark brown sugar
    100 g
  • pears (Bosc variety), cut into thin slices (5 mm) lengthways
    4
Ginger cake
  • stem ginger (approx. 60 g) (see Tips)
    6 pieces
  • salted butter
    125 g
  • golden syrup
    250 g
  • stem ginger syrup (from stem ginger jar)
    50 g
  • ground ginger
    1 ½ tbsp
  • ground cinnamon
    ¾ tsp
  • dark brown sugar
    150 g
  • self-raising flour
    375 g
  • bicarbonate of soda
    1 ½ tsp
  • eggs
    3
  • full cream milk
    360 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 426.7 mg
Protein 5.1 g
Kalorie 1480.6 kJ / 352.5 kcal
Tuk 11.2 g
Vláknina 2.7 g
Nasycený tuk 6.8 g
Sacharidy 56.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...