
Zařízení & příslušenství
Double ginger and pear cake
Příprava 35min
Celkový 1hod. 35min
16 portion
Suroviny
Caramel
-
salted butter50 g
-
dark brown sugar100 g
-
pears (Bosc variety), cut into thin slices (5 mm) lengthways4
Ginger cake
-
stem ginger (approx. 60 g) (see Tips)6 pieces
-
salted butter125 g
-
golden syrup250 g
-
stem ginger syrup (from stem ginger jar)50 g
-
ground ginger1 ½ tbsp
-
ground cinnamon¾ tsp
-
dark brown sugar150 g
-
self-raising flour375 g
-
bicarbonate of soda1 ½ tsp
-
eggs3
-
full cream milk360 g
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
352.5 kcal /
1480.6 kJ
Protein
5.1 g
Tuk
11.2 g
Sacharidy
56.9 g
Vláknina
2.7 g
Nasycený tuk
6.8 g
Sodík
426.7 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Celebration cakes
13 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland