Zařízení & příslušenství
Double ginger and pear cake
Příprava 35min.
Celkový 1hod. 35min.
16 portion
Suroviny
Caramel
-
salted butter50 g
-
dark brown sugar100 g
-
pears (Bosc variety), cut into thin slices (5 mm) lengthways4
Ginger cake
-
stem ginger (approx. 60 g) (see Tips)6 pieces
-
salted butter125 g
-
golden syrup250 g
-
stem ginger syrup (from stem ginger jar)50 g
-
ground ginger1 ½ tbsp
-
ground cinnamon¾ tsp
-
dark brown sugar150 g
-
self-raising flour375 g
-
bicarbonate of soda1 ½ tsp
-
eggs3
-
full cream milk360 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
426.7 mg
Protein
5.1 g
Kalorie
1480.6 kJ /
352.5 kcal
Tuk
11.2 g
Vláknina
2.7 g
Nasycený tuk
6.8 g
Sacharidy
56.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Celebration cakes
14 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Date and nut loaf
1hod. 20min.
Shortbread
1hod.
Caribbean carrot cake
2hod. 10min.
Traditional Christmas cake
3hod. 15min.
Christmas cake
196hod. 35min.
Whole orange cake with spiced syrup
2hod. 20min.
Sweet shortcrust pastry
1hod. 50min.
Shortcrust pastry
5min.
Lemon delicious
1hod. 5min.
Sticky Jamaican Ginger Cake
25hod.
Gluten free fruit mince pies
1hod. 15min.
Orange and almond cake
2hod. 20min.