Zařízení & příslušenství
Steak and kidney pudding
Příprava 30min.
Celkový 3hod. 45min.
6 portions
Suroviny
Suet pastry
-
plain flour200 g
-
suet mix (see Tips)100 g
-
fresh thyme leaves only5 sprigs
-
mustard powder1 tsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
cold water120 g
Steak and kidney filling
-
oil20 g
-
brown onion cut into halves1
-
gravy beef cut into pieces (3 cm)600 g
-
lamb kidneys cut into quarters and white cores removed200 g
-
carrots peeled and cut into pieces (2-3 cm)2
-
plain flour1 tbsp
-
tomato paste1 tbsp
-
Worcestershire sauce2 tbsp
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
water100 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
fresh mushrooms cut into slices200 g
Assembly
-
butter for greasing
-
water2200 g
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
492.3 mg
Protein
27.4 g
Kalorie
2232.4 kJ /
531.5 kcal
Tuk
31.8 g
Vláknina
4.4 g
Nasycený tuk
13.8 g
Sacharidy
32.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Simply Delicious
88 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Eccles Cakes
1h 45min
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4h 15min
Chicken and port pâté
1h 30min
Sweet shortcrust pastry
1h 50min
Shortcrust pastry
5min
Twice-cooked pork belly with lentils
5h 30min
Rhubarb and vanilla rhumba
25min
Shortcrust pastry with lard
35min
Steak and Kidney Pudding
5h
Chicken liver pâté
2h 20min
Pea and ham soup
2h 20min
Aussie meat pies
2h