Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Suet pastry
- 200 g plain flour
- 100 g suet mix (see Tips)
- 5 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 tsp mustard powder
- ¼ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 120 g cold water
Steak and kidney filling
- 20 g oil
- 1 brown onion, cut into halves
- 600 g gravy beef, cut into pieces (3 cm)
- 200 g lamb kidneys, cut into quarters and white cores removed
- 2 carrots, peeled and cut into pieces (2-3 cm)
- 1 tbsp plain flour
- 1 tbsp tomato paste
- 2 tbsp Worcestershire sauce
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 100 g water
- ½ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 200 g fresh mushrooms, cut into slices
Assembly
- butter, for greasing
- 2200 g water
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2232.4 kJ / 531.5 kcal
- Protein
- 27.4 g
- Sacharidy
- 32.6 g
- Tuk
- 31.8 g
- Nasycený tuk
- 13.8 g
- Vláknina
- 4.4 g
- Sodík
- 492.3 mg
Alternativní recepty
Hearty seafood chowder
45 Min
Mint sauce
5min
Meatloaf with onion gravy
1 Std. 30 Min
Steak and Kidney Pudding
5h
Seafood and corn chowder
40min
Pork pies
2h 20min
Bolognaise sauce for two
20min
Beef and mushroom hot pot
2h
Lamb's fry with bacon
1 Std. 20 Min
Mushroom sauce
20min
Cornish pasties
2h
Pea and ham soup
2h 20min