Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa
- 220 g de agua
-
1
cucharadita de azúcar
nebo 1 cucharadita de melaza de cebada malteada -
20
g de levadura prensada fresca
nebo 2 cucharaditas de levadura de panadería deshidratada - 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 400 g de harina de fuerza
- 1 cucharadita de sal
Cobertura
- 200 g de mozzarella fresca cortada en trozos
- harina de fuerza para espolvorear
-
250
g de queso crescenza cortado en trozos
nebo 250 g de queso tetilla sin corteza cortado en trozos - 150 - 200 g de rúcula
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 2 - 3 cucharadas de aceite de oliva virgen extra
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 13907 kJ / 3327 kcal
- Protein
- 139.85 g
- Sacharidy
- 299.62 g
- Tuk
- 174.43 g
- Vláknina
- 18.03 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tozzetti
1h 30 min
Pizza diavola
2h 15 min
Pizza genovesa de cebolla
1h
Pizza marinera
1h 40 min
Pizza de patata con verduras
1 godz. 45 min
Pizza cuatro estaciones
1h 30 min
Focaccia con manzana al tomillo
2 Std. 10 Min
Focaccia de Puglia
1h
Pizza con tomate y mozzarella frescos
1 godz. 45 min
Pizza de verduras asadas
2h 25min
Pizza cuatro quesos
1h 30 min
Pizza de jamón y champiñones
1 godz. 45 min