Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 liści mięty, świeżej
- 450 g ziemniaków, pokrojonych na kawałki
- 450 g zielonego groszku, mrożonego, uprzednio rozmrożonego
- 230 g wody
- 1 łyżeczka soli
- 30 g masła
- 30 g jogurtu naturalnego, gęstego
- 1 - 2 szczypty gałki muszkatołowej, mielonej
- 1 - 2 szczypty pieprzu czarnego, mielonego
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 705.5 kJ / 168.5 kcal
- Protein
- 6.8 g
- Sacharidy
- 27.5 g
- Tuk
- 4.8 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 6 g
- Sodík
- 336.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Krem chrzanowy z jabłkiem
1 Std. 5 Min
Zupa krem z kopru włoskiego i marchewki
40 Min
Purée ziemniaczane z czosnkiem niedźwiedzim i masłem musztardowym
50 Min
Purée z ziemniaków i pieczonego czosnku
1 Std. 40 Min
Zupa krem z ziemniaków
40 Min
Sos holenderski
15 Min
Purée warzywne
45 Min
Purée z zielonego groszku (dla dzieci)
55 Min
Purée z warzyw korzeniowych
45 Min
Purée ziemniaczane z rozmarynem
40 Min
Purée z kalafiora i selera
40 Min
Purée z ziemniaków, batatów i pietruszki
50 Min