
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de agua
- 500 g de mejillones frescos limpios
- 70 g de pan duro en trozos
- 30 g de queso parmesano rallado
- 3 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 5 hojas de albahaca fresca (limpias y secas)
- 2 dientes de ajo
- 3 huevos
- 2 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- ½ guindilla fresca sin semillas
- 20 g de aceite de oliva virgen extra
- 250 g de tomate troceado en conserva
- 15 g de vino blanco seco
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 227 kcal / 949 kJ
- Protein
- 14.5 g
- Tuk
- 11.8 g
- Sacharidy
- 16.7 g
- Vláknina
- 1.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pimientos rojos baby encurtidos rellenos de queso de cabra
26 Std.
Pimientos rellenos de brandada de bacalao
45 Min
Sopa de pescado
55 Min
Torrijas de vino dulce
50 Min
Pastel de cabracho
2 Std. 50 Min
Cassata siciliana
6 Std. 30 Min
Croquetas de pescado con hierbabuena
9 Std.
Bacalao confitado con pimientos rojos y emulsión de pilpil
1 Std. 10 Min
Chips de fabada y sus dips
3 Std. 50 Min
Croquetas de mejillones
9 Std. 10 Min
Croquetas de bonito
9 Std. 15 Min
Chipirones rellenos
1 Std. 10 Min