![Mejillones rellenos al estilo de Puglia Mejillones rellenos al estilo de Puglia](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/DB70669E-AFC0-4836-9243-007FEC179BA0/Derivates/3901699E-4363-4285-BD8B-A1376403C922.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de agua
- 500 g de mejillones frescos limpios
- 70 g de pan duro en trozos
- 30 g de queso parmesano rallado
- 3 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 5 hojas de albahaca fresca (limpias y secas)
- 2 dientes de ajo
- 3 huevos
- 2 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- ½ guindilla fresca sin semillas
- 20 g de aceite de oliva virgen extra
- 250 g de tomate troceado en conserva
- 15 g de vino blanco seco
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 949 kJ / 227 kcal
- Protein
- 14.5 g
- Sacharidy
- 16.7 g
- Tuk
- 11.8 g
- Vláknina
- 1.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Croquetas de gambas
9h 10min
Pimientos rellenos de carne con salsa de tomate al vermut
1h 30min
Croquetas de mejillones
9h 10min
Croquetas de jamón con bechamel rápida
9 godz. 15 min
El velo de garbanzos, la "pringá" y su caldo (Pepe Rodríguez)
3h
Agua de Sevilla
5 min
Chipirones rellenos
1 godz. 10 min
Gambones a la parrilla con ensalada agridulce de cebolla roja y cherrys
30 min
Cardo con carabineros
1 Std.
Croquetas de bonito
9 godz. 15 min
Croquetas negras de chipirones
9 Std. 45 Min
Tigres
1 Std.