Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de agua
- 500 g de mejillones frescos limpios
- 70 g de pan duro en trozos
- 30 g de queso parmesano rallado
- 3 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 5 hojas de albahaca fresca (limpias y secas)
- 2 dientes de ajo
- 3 huevos
- 2 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- ½ guindilla fresca sin semillas
- 20 g de aceite de oliva virgen extra
- 250 g de tomate troceado en conserva
- 15 g de vino blanco seco
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 949 kJ / 227 kcal
- Protein
- 14.5 g
- Sacharidy
- 16.7 g
- Tuk
- 11.8 g
- Vláknina
- 1.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chipirones rellenos
1h 10min
Calabacines con mermelada de cebolla y crema de parmesano
2 godz. 15 min
Boletus con foie en papillote
30 min
Arroz caldoso
1 Std. 15 Min
Sopa de pescado
55min
Cassata siciliana
6h 30min
Arroz a la cubana
1h
Chips de fabada y sus dips
3h 50min
Albóndigas con setas
35min
Pastel frío de arroz, pollo y salmón
50min
Albóndigas de cerdo con chucrut y patatas
45 min
Arroz negro de chipirones con verduras
1 Std. 20 Min