Boletus con foie en papillote

Boletus con foie en papillote

4.0 7 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 raciones

Suroviny

  • 400 - 500 g de boletus frescos (cortados transversalmente en láminas)
  • 200 g de foie mi-cuit de pato en dados
  • 4 pellizcos de pimienta negra molida
  • 4 pellizcos de semillas de hinojo
  • 4 pellizcos de salvia seca desmenuzada
  • 4 pellizcos de sal en escamas
  • 60 g de vermut rojo
  • 250 g de agua

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 ración

Protein 8.9 g
Kalorie 1048 kJ / 251 kcal
Tuk 22.7 g
Vláknina 2.1 g
Sacharidy 2.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...