![Boletus con foie en papillote Boletus con foie en papillote](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0B1909DD-80BB-42B0-8FD2-043DA034253E/Derivates/D5CDEEE6-16F8-4F5A-AFE5-3921EDA75934.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 - 500 g de boletus frescos (cortados transversalmente en láminas)
- 200 g de foie mi-cuit de pato, en dados
- 4 pellizcos de pimienta negra molida
- 4 pellizcos de semillas de hinojo
- 4 pellizcos de salvia seca desmenuzada
- 4 pellizcos de sal en escamas
- 60 g de vermut rojo
- 250 g de agua
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1048 kJ / 251 kcal
- Protein
- 8.9 g
- Sacharidy
- 2.6 g
- Tuk
- 22.7 g
- Vláknina
- 2.1 g
Alternativní recepty
Bricks de patata con yema
2ч. 20 мин.
Bacalao confitado con alioli de ajo negro
30 min
Milhojas de bacalao ahumado y gelatina de tomate
6h 20min
Ceviche de navajas con vichyssoise negra
1ч. 20 мин.
Dorada a la sal
35 min
Pintxo de polvo de queso Idiazábal
10min
Bisque de bogavante
50 мин.
Ventresca de atún rojo con gelatina de tomate
3h 30min
Rape en salsa de turrón y de azafrán
30 min
Carpaccio de pulpo
3sa 10 dk
Faisán asado con hojaldre de arándanos y puré trufado de patata
1ч. 30 мин.
Chipirones, morcilla y manzana
1 godz.