
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 - 500 g de boletus frescos (cortados transversalmente en láminas)
- 200 g de foie mi-cuit de pato en dados
- 4 pellizcos de pimienta negra molida
- 4 pellizcos de semillas de hinojo
- 4 pellizcos de salvia seca desmenuzada
- 4 pellizcos de sal en escamas
- 60 g de vermut rojo
- 250 g de agua
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 251 kcal / 1048 kJ
- Protein
- 8.9 g
- Tuk
- 22.7 g
- Sacharidy
- 2.6 g
- Vláknina
- 2.1 g
Alternativní recepty
Carpaccio de vieiras con aceite a la vainilla
1hod. 10min
Pintxo de polvo de queso Idiazábal
10min
Brochetas de tomates secos a la hierbabuena
1hod. 15min
Magret de pato con foie, manzanas y salsa de Pedro Ximénez
25hod.
Papillote de cordero con tomate y queso feta
40min
Cebollas rellenas de beicon y queso
1hod. 15min
Cóctel Christmas
1hod. 10min
Cigalas al ajillo
20min
Piernas de cordero con dos rellenos
2hod. 15min
Sopa de mejillones al azafrán
40min
Picantones con salsa de uvas
40min
Gambones gratinados
30min