Boletus con foie en papillote

Boletus con foie en papillote

4.0 7 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 30min
4 raciones

Suroviny

  • de boletus frescos (cortados transversalmente en láminas)
    400 - 500 g
  • de foie mi-cuit de pato en dados
    200 g
  • de pimienta negra molida
    4 pellizcos
  • de semillas de hinojo
    4 pellizcos
  • de salvia seca desmenuzada
    4 pellizcos
  • de sal en escamas
    4 pellizcos
  • de vermut rojo
    60 g
  • de agua
    250 g

Nutriční hodnoty na 1 ración

Kalorie 251 kcal / 1048 kJ
Protein 8.9 g
Tuk 22.7 g
Sacharidy 2.6 g
Vláknina 2.1 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...