Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 - 500 g de boletus frescos (cortados transversalmente en láminas)
- 200 g de foie mi-cuit de pato, en dados
- 4 pellizcos de pimienta negra molida
- 4 pellizcos de semillas de hinojo
- 4 pellizcos de salvia seca desmenuzada
- 4 pellizcos de sal en escamas
- 60 g de vermut rojo
- 250 g de agua
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1048 kJ / 251 kcal
- Protein
- 8.9 g
- Sacharidy
- 2.6 g
- Tuk
- 22.7 g
- Vláknina
- 2.1 g
Alternativní recepty
Crêpes de gazpacho
1 Std.
Ceviche de navajas con vichyssoise negra
1 Std. 20 Min
Carpaccio de vieiras con aceite a la vainilla
1h 10 min
Áspic de huevos de codorniz con huevas de mújol y salmón
1u. 40min
Macarons de tomate con mantequilla de anchoas
4h 20min
Crema de ostras
20min
Langostinos con salsa al oporto y chocolate
30 min
Magret de pato con foie, manzanas y salsa de Pedro Ximénez
25 Std.
Vasitos de espárragos con salpicón
10 Min
Pimientos rojos baby encurtidos rellenos de queso de cabra
26h
Bombones de morcilla con puré de manzana
30 min
Foie de pato
33h