Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 - 500 g de boletus frescos (cortados transversalmente en láminas)
- 200 g de foie mi-cuit de pato, en dados
- 4 pellizcos de pimienta negra molida
- 4 pellizcos de semillas de hinojo
- 4 pellizcos de salvia seca desmenuzada
- 4 pellizcos de sal en escamas
- 60 g de vermut rojo
- 250 g de agua
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1048 kJ / 251 kcal
- Protein
- 8.9 g
- Sacharidy
- 2.6 g
- Tuk
- 22.7 g
- Vláknina
- 2.1 g
Alternativní recepty
Cardo con carabineros
1h
Cóctel Christmas
1 godz. 10 min
Crema de queso manchego con tomatitos y aceituna negra
30 min
Bígaros al vapor de algas
30 min
Bombones de gambón y su bisque
1 Std. 50 Min
Pintxo de polvo de queso Idiazábal
10min
Lasaña de marisco
1h 15min
Crema de ostras
20 min
Mejillones marinados con crema de azafrán
40 min
Canelones de calabacín y salmón con salsa al curry
30 min
Patatas rellenas de setas y foie con salsa de trufa
1h 40min
Mejillones rellenos al estilo de Puglia
1 godz. 10 min