Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 75 - 80 g de kale (sin los tallos gruesos) en trozos
- 25 g de cebolla
- 1 diente de ajo
- 30 g de aceite de oliva
- 2 huevos
- 100 g de harina
- 1 cucharadita de levadura química en polvo
- 1 pellizco de pimienta molida
- ½ cucharadita de sal
- 100 g de leche
- 70 g de queso gorgonzola (en trozos pequeños)
- 300 - 400 g de aceite para freír
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 325 kJ / 78 kcal
- Protein
- 2.41 g
- Sacharidy
- 4.6 g
- Tuk
- 5.51 g
- Vláknina
- 0.35 g
Alternativní recepty
Malfatti de espinacas con setas
40 min
Tarta salada de calabaza y espinacas
1 godz. 20 min
Empanadas de humita
1 godz. 30 min
Soufflé de espinacas y dos quesos
35 min
Albóndigas de espinacas con ragú de tomate
1h
Galette de berenjenas, tomates cherry y feta (sin gluten)
1 godz. 20 min
Pastel de patata con kale
1h 40min
Quiche de espinacas y requesón (sin gluten)
1 godz. 20 min
Buñuelos de hojas de remolacha
50 min
Buñuelos de acelga
45 min
Hummus de remolacha
10min
Empanadillas de maíz (empanadas de humita)
2h 30min