Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa
- 150 g de harina de arroz casera (o certificada sin gluten)
- 100 g de polenta (sémola de maíz) certificada sin gluten
- 125 g de mantequilla fría, en trozos
- 25 g de queso parmesano rallado casero (o consultar lista FACE)
- 1 huevo
Relleno
- 30 g de chalota
- 1 diente de ajo
- 20 g de aceite de oliva
- 180 g de espinacas baby frescas
- 250 g de requesón
- 100 g de nata para cocinar
- 40 g de queso parmesano rallado casero (o consultar lista FACE)
- 2 huevos
- 2 pellizcos de nuez moscada molida
- 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2104 kJ / 503 kcal
- Protein
- 16.78 g
- Sacharidy
- 33.2 g
- Tuk
- 33.7 g
- Vláknina
- 2.03 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tarta salada de calabaza y espinacas
1h 20 min
Quiche de cebolla
1h
Soufflé de espinacas y dos quesos
35 Min
Quiche de espinacas y feta con pasta filo
45min
Quiche vegetariana con espinacas y pimiento rojo
1h
Frittata de brócoli con hierbas aromáticas
30min
Costrada de espinacas y queso feta
1h
Quiche de calabacín con jamón york
1h
Quiche integral de espinacas y jamón
2h
Tarta salada de puerros
1h 10min
Quiche de puerro y tomate (sin gluten)
1h 10min
Quiche de puerro y queso gallego
1h