Quiche de espinacas y requesón (sin gluten)

Quiche de espinacas y requesón (sin gluten)

4.3 67 hodnocení
Příprava 20min
Celkový 1hod. 20min
6 raciones

Suroviny

Masa
  • de harina de arroz casera (o certificada sin gluten)
    150 g
  • de polenta (sémola de maíz) certificada sin gluten
    100 g
  • de mantequilla fría, en trozos
    125 g
  • de queso parmesano rallado casero (o consultar lista FACE)
    25 g
  • huevo
    1
Relleno
  • de chalota
    30 g
  • diente de ajo
    1
  • de aceite de oliva
    20 g
  • de espinacas baby frescas
    180 g
  • de requesón
    250 g
  • de nata para cocinar
    100 g
  • de queso parmesano rallado casero (o consultar lista FACE)
    40 g
  • huevos
    2
  • de nuez moscada molida
    2 pellizcos
  • de sal
    1 cucharadita
  • de pimienta molida
    2 pellizcos

Nutriční hodnoty na 1 ración

Kalorie 503 kcal / 2104 kJ
Protein 16.78 g
Tuk 33.7 g
Sacharidy 33.2 g
Vláknina 2.03 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...