Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de queso parmesano cortado en trozos (3-4 cm)
-
30
g de queso pecorino cortado en trozos (3-4 cm)
nebo 30 g de queso manchego cortado en trozos (3-4 cm) - 30 g de piñones
- ½ diente de ajo
- 80 g de hojas de albahaca frescas (limpias y secas)
- 130 g de aceite de oliva virgen extra
- 500 g de agua
- 250 g de patata cortada en trozos (1-2 cm)
- 100 g de judías verdes redondas frescas cortadas en trozos (3-4 cm)
- 400 g de tallarines
- 3 pellizcos de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2277 kJ / 545 kcal
- Protein
- 14.48 g
- Sacharidy
- 54.49 g
- Tuk
- 29.88 g
- Vláknina
- 4.94 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Arroz asiático
45 Min
Salsa de albahaca para pasta (pesto ligero)
5 Min
Tortellini de carne en caldo
1h 15min
Vinagreta de mostaza y eneldo
5 Min
Cintas de espinacas con trigueros y salsa de yogur
45 Min
Tagliatelle con guisantes a la menta y jamón ibérico
2 Std. 30 Min
Tagliatelle con boletus
1h
Tagliatelle con salsa de boletus
2 Std. 30 Min
Penne all'arrabbiata
20min
Espaguetis a la amatriciana
25min
Espaguetis a la carbonara
25min
Tallarines con salsa de setas y ajo negro
20min