Kompatibilní verze
Crema de cebolla con pan de queso, huevo y jamón
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pan de queso
- 120 g de agua
- 15 g de levadura prensada fresca
- 1 huevo
- 10 g de nata
- 40 g de queso emmental rallado
- 15 g de aceite de oliva
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 300 g de harina de fuerza
- 1 huevo batido
- 1 cucharada de semillas de sésamo
Jamón crujiente
- 6 lonchas de jamón serrano
Huevos poché
- aceite para pincelar
- 6 huevos
Crema de cebolla
- 500 g de cebolla en cuartos
- 80 g de mantequilla en trozos
- 1000 g de caldo de pollo
- 1 pastilla de caldo de ave
- 50 g de nata
Para servir
- 40 - 50 g de queso emmental rallado
- 2 - 3 ramitas de tomillo fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2479 kJ / 593 kcal
- Protein
- 27.42 g
- Sacharidy
- 42.67 g
- Tuk
- 34.74 g
- Vláknina
- 3.57 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema de ajo con puerro y patatas
45 min
Crema de puerros y pera con jamón
40 min
Crema de invierno de patatas y cebolla
30 min
Crema de cebolla con cerveza
1 godz. 10 min
Sopa de cebolla
1 godz. 10 min
Crema de champiñones
20 min
Crema de cebolla de Fuentes con trufa
1 godz. 30 min
Huevos en cocotte con puerros
40 min
Crema de calabaza con queso azul
30 min
Crema de hortalizas con queso gruyère, setas y castañas
45 min
Vichyssoise de apio
40 min
Crema de boletus
1h 35 min.