Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 g de cebolla
- 100 g de dados de beicon ahumado
- 500 - 600 g de solomillo de cerdo
- 2 cucharaditas de sal
- ¼ de cucharadita de pimienta molida
- 1 - 1 ½ cucharaditas de pimentón dulce
- 6 - 8 lonchas de beicon magro ahumado (60-80 g)
- 500 g de chucrut en conserva
- 1 hoja de laurel seca
- 3 bayas de enebro
- 500 g de agua
- 750 g de patatas en trozos (3 cm)
- 3 cucharadas de aceite para freír
- 140 g de leche
- 40 g de mantequilla
- 2 - 3 pellizcos de nuez moscada molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2467 kJ / 590 kcal
- Protein
- 45 g
- Sacharidy
- 49.6 g
- Tuk
- 54.5 g
- Nasycený tuk
- 18.2 g
- Vláknina
- 9.7 g
- Sodík
- 2589.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Carne guisada con fantasmas de patata
1 Std. 30 Min
Aleta de ternera con salsa barbacoa
1 Std.
Solomillo de cerdo con salsa Cumberland
40 Min
Solomillo de cerdo con hinojo y naranja
2 Std. 30 Min
Pastel de pollo al estilo mediterráneo
50 Min
Paletilla de cerdo glaseada a la miel
2 Std. 10 Min
Pechugas de pollo rellenas, manzanas, batatas y salsa curry
1 Std. 25 Min
Solomillo de ternera en papillote con salsa de vermut
50 Min
Solomillo de cerdo con arroz, judías y brócoli
30 Min
Solomillo de cerdo con salsa de vino tinto y zanahorias al vapor
45 Min
Calabacines rellenos de arroz y carne
1 Std.
Solomillo de cerdo al ajillo en papillote
45 Min