Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g de cebolla
- 8 tomates cherry cortados por la mitad
- 60 g de aceite de oliva
- 1 pellizco de azúcar
- 1200 g de agua
- 2 cucharaditas de sal
- 320 g de arroz de grano largo
- 1 hoja de laurel seca
- 250 g de garbanzos cocidos (en conserva), lavados y escurridos
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1338 kJ / 320 kcal
- Protein
- 6.7 g
- Sacharidy
- 51.4 g
- Tuk
- 11.2 g
- Vláknina
- 3.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Patatas guisadas con arroz y morcilla de Burgos
50min
Sopa griega de garbanzos
25 min
Crema de judías blancas y verduras
30 min
Garbanzos con fideos y mejillones
20 min
Garbanzos al estilo del Alentejo
30 min
Lentejas con arroz al aroma de jerez
30 min
Lentejas con arroz
40 Min
Arroz a lo pobre
40 Min
Caracolas con champiñones y garbanzos
20 min
Guiso de garbanzos con verduras
45 Min
Garbanzos con arroz
35min
Pasta con judías blancas
40 Min