Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de pimiento rojo cortado en trozos
- 200 g de pimiento verde cortado en trozos
- 200 g de cebolla cortada en cuartos
- 2 dientes de ajo
- 80 g de aceite de oliva virgen extra (y algo más para engrasar el Varoma)
- 100 g de vino blanco
- 200 g de tomate triturado en conserva
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharadita de pimienta molida
- 500 g de emperador en 8 filetes
- cebollino fresco picado para decorar
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1552 kJ / 371 kcal
- Protein
- 24.6 g
- Sacharidy
- 9.3 g
- Tuk
- 25.9 g
- Vláknina
- 3.3 g
Alternativní recepty
Merluza a la gallega
40 min
Merluza al vapor de almejas
30 min
Mero y calabacín
30 min
Gratén de lubina, brócoli y lactonesa
35 min
Merluza con patatas y salsa de tomate para dos
35 min
Rollitos de lenguado con piperrada
30 min
Lubina en salsa de salmorreta
25 min
Merluza con patatas
40 min
Ensalada de pimientos y pollo con almendras
50 min
Pez espada al aroma de mostaza
30 min
Pescadilla con langostinos en salsa
30 min
Brochetas de emperador con gambones
20 min