
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de cebolla en cuartos
- 4 dientes de ajo
- 60 g de aceite de oliva
- 400 g de tomate maduro cortado en cuartos
- 1 hoja de laurel seca
- 1 cucharadita de sal
- 70 g de pimiento verde cortado en tiras
- 70 g de pimiento rojo cortado en tiras
- 380 g de agua
- 150 g de pasta corta seca (tipo coditos)
- 400 g de garbanzos cocidos (en conserva) aclarados y escurridos
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 447 kcal / 1867 kJ
- Protein
- 15.67 g
- Tuk
- 18.36 g
- Sacharidy
- 54.7 g
- Vláknina
- 14.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fideuá de verduras
40 min
Guiso de garbanzos con verduras y chorizo
45 min
Garbanzos con fideos y mejillones
20 min
Sopa de arroz y garbanzos
30 min
Sopa de pasta y judías pintas
40 min
Guiso de garbanzos con verduras
45 min
Garbanzos a la catalana
35 min
Lentejas con arroz
40 min
Garbanzos con arroz
35 min
Judías blancas a la toscana
35 min
Lentejas con arroz al aroma de jerez
30 min
Garbanzos con tomate, piquillos y atún
45 min