Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de cebolla en cuartos
- 4 dientes de ajo
- 60 g de aceite de oliva
- 400 g de tomate maduro cortado en cuartos
- 1 hoja de laurel seca
- 1 cucharadita de sal
- 70 g de pimiento verde cortado en tiras
- 70 g de pimiento rojo cortado en tiras
- 380 g de agua
- 150 g de pasta corta seca (tipo coditos)
- 400 g de garbanzos cocidos (en conserva), aclarados y escurridos
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1867 kJ / 447 kcal
- Protein
- 15.67 g
- Sacharidy
- 54.7 g
- Tuk
- 18.36 g
- Vláknina
- 14.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Judías blancas con espinacas al azafrán
25min
Fideuá de verduras
40min
Guiso de garbanzos con verduras y chorizo
45min
Garbanzos con fideos y mejillones
20min
Caldo de panceta con judías, tirabeques y pera
1 Std. 30 Min
Lentejas con arroz al aroma de jerez
30min
Guiso de judías pintas con arroz
40min
Guiso de garbanzos con verduras
45min
Garbanzos con arroz
35min
Pasta con judías blancas
40min
Garbanzos con tomate, piquillos y atún
45min
Judías blancas a la toscana
35min