![Garbanzos al estilo del Alentejo Garbanzos al estilo del Alentejo](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/d69c0952-2a6a-48cb-9cdd-daa8222753d4/Derivates/e45d25cc-e89c-42ea-a624-bcf6262e58d0.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de cebolla en cuartos
- 4 dientes de ajo
- 60 g de aceite de oliva
- 400 g de tomate maduro cortado en cuartos
- 1 hoja de laurel seca
- 1 cucharadita de sal
- 70 g de pimiento verde cortado en tiras
- 70 g de pimiento rojo cortado en tiras
- 380 g de agua
- 150 g de pasta corta seca (tipo coditos)
- 400 g de garbanzos cocidos (en conserva), aclarados y escurridos
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1867 kJ / 447 kcal
- Protein
- 15.67 g
- Sacharidy
- 54.7 g
- Tuk
- 18.36 g
- Vláknina
- 14.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Judías blancas con espinacas al azafrán
25 Min
Pasta con judías blancas
40 Min
Fideuá de verduras
40 Min
Guiso de garbanzos con verduras y chorizo
45 Min
Sopa de arroz y garbanzos
30 Min
Garbanzos con fideos y mejillones
20 Min
Garbanzos a la catalana
35 Min
Garbanzos con tomate, piquillos y atún
45 Min
Guiso de garbanzos con verduras
45 Min
Guiso de lentejas y alubias con verduras
45 Min
Arroz caldoso con verduras y espinacas
45 Min
Garbanzos con arroz
35 Min