Zařízení & příslušenství
Red Pepper Spanish "Tortilla" with Olive Tapenade
Příprava 20min.
Celkový 55min.
8 portions
Suroviny
Olive Tapenade
-
pitted black olives2 oz
-
pitted green olives2 oz
-
capers1 tbsp
-
sun-dried tomatoes drained2
-
fresh basil leaves5
-
smoked paprika⅛ tsp
-
balsamic vinegar1 tsp
Tortilla
-
Parmesan cheese cubed (1 in.)2 oz
-
red onion quartered3 oz
-
garlic cloves2
-
parsley leaves only4 sprigs
-
olive oil plus extra to grease½ oz
-
water17 ½ oz
-
new potatoes peeled, halved, sliced (approx. ¼ in.)7 oz
-
red bell peppers3 oz
-
mushrooms (volitelně) sliced (approx. ¼ in.)2 oz
-
large eggs6
-
whole milk2 oz
-
ground paprika½ tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
9.7 g
Kalorie
687 kJ /
164 kcal
Tuk
11 g
Vláknina
1.8 g
Sacharidy
5.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Spanish Tapas
10 recepty/-ů
USA
USA
Mohlo by se vám také líbit...
Macadamia Halibut with Mango Sauce
1hod.
Potatoes with Chorizo
1hod. 25min.
Basil Pesto
10min.
Greek Lentils and Rice
40min.
Summer Squash Flatbread
50min.
Texas Coleslaw
15min.
Eggplant with Feta Cheese and Sundried Tomatoes
1hod. 10min.
Green Tea Salmon with Asian Slaw
1hod. 20min.
Roasted Red Pepper Aioli
20min.
Fennel, Orange and Cherry Salad
10min.
Risotto with Broccolini
35min.
Beet Hummus
20min.