Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Dough
- 7 oz all-purpose flour
- 3 ½ oz unsalted butter, in pieces
- 2 oz water, ice cold
- ½ tsp salt
- 12 oz tomatoes, any type (e.g. cherry, beefsteak, plum)
- extra virgin olive oil, to grease
Filling and Finalization
- 1 garlic clove
- ½ - 1 oz brown sugar, to taste
- 6 fresh basil leaves
- 1 tsp dried oregano
- ½ oz extra virgin olive oil
- 1 - 2 pinches salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- 1 tbsp mustard
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 934 kJ / 223 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 22 g
- Tuk
- 13 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 1.7 g
- Sodík
- 164 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Root Vegetable Gratin
1h 25 min
Mushroom and Feta Strudel with Spinach
1 Std. 10 Min
Sausage Stuffed Kabocha
2 godz. 45 min
Nicoise Salad
1 Std. 15 Min
Mini Crab cakes with Cilantro Pesto
1 Std.
Leek Pie
1 Std. 45 Min
Cornbread Pie
1h 25 min
Baked Mushroom Empanadas
1h 50 min
Caramelized Onion and Goat Cheese Tarts
1 Std.
Mushroom and Spinach Strata
2h 10 min
Cherry Clafoutis (Ludo Lefebvre)
3 Std. 15 Min
Broccoli and Cheese Stromboli
1 Std. 20 Min