Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Dough
- 7 oz all-purpose flour
- 3 ½ oz unsalted butter, in pieces
- 2 oz water, ice cold
- ½ tsp salt
- 12 oz tomatoes, any type (e.g. cherry, beefsteak, plum)
- extra virgin olive oil, to grease
Filling and Finalization
- 1 garlic clove
- ½ - 1 oz brown sugar, to taste
- 6 fresh basil leaves
- 1 tsp dried oregano
- ½ oz extra virgin olive oil
- 1 - 2 pinches salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- 1 tbsp mustard
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 934 kJ / 223 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 22 g
- Tuk
- 13 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 1.7 g
- Sodík
- 164 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Quiche Lorraine
50 min
Chickpea Patties with Lemon Kale Salad
55 min
Leek Pie
1 godz. 45 min
Basil Pesto
10min
Rustic Bread
2h
Shrimp Salad with Peaches in White Pepper Citronette
1h
New Jersey Tomato Pie
45 min
Mushroom and Spinach Strata
2 godz. 10 min
Eggplant "Meatballs" with Romesco Sauce
2h 45min
Zucchini and Cheese Soufflés
40 min
Maple and Brown Butter Roasted Butternut Soup
1h 15min
Herb Stuffing with Butternut Squash and Brussels Sprouts
1 godz. 10 min