Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1200 g di acqua
- 1000 g di patate, pelate e a fette (1 cm)
- 100 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 1 uovo
- 1 tuorlo
- 200 g di tonno in scatola in olio di oliva, sgocciolato
- 2 cucchiaini di sale
- maionese, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 941 kJ / 225 kcal
- Protein
- 14.4 g
- Sacharidy
- 22.4 g
- Tuk
- 8.7 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bocconcini di pollo al latte e formaggio
30 Min
Torta salata di pane
45 Min
Patate gratinate al Gorgonzola
40min
Scarpaccia
1h
Sformato di finocchi
1h
Polpettone di purè di patate e carne
1h
Patè al formaggio di capra
10min
Finocchi ripieni
1h
Involtini di prosciutto
35min
Peperoni ripieni alla feta
55 Min
Uova filanti
15min
Peperoni alla piemontese
55 Min