
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1200 g di acqua
- 1000 g di patate pelate e a fette (1 cm)
- 100 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 1 uovo
- 1 tuorlo
- 200 g di tonno in scatola in olio di oliva sgocciolato
- 2 cucchiaini di sale
- maionese a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 225 kcal / 941 kJ
- Protein
- 14.4 g
- Tuk
- 8.7 g
- Sacharidy
- 22.4 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polpettone di purè di patate e carne
1hod.
Frittata autunnale
1hod. 15min
Patate gratinate al Gorgonzola
40min
Sformatini formaggio e aromatiche (tartra)
1hod.
Peperoni alla piemontese
55min
Mousse di prosciutto, tonno o formaggio
10min
Il mio polpettone di tonno con maionese allo zenzero (di Francesca Romana Barberini)
40min
Sformatini di zucchine e Parmigiano Reggiano
45min
Vol-au-vent integrali con mousse di tonno e ricotta
2hod.
Polpettone di tonno
35min
Polpettone ricotta e tonno
45min
Polpettone con zucchine, speck e mozzarella
1hod.