Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1200 g di acqua
- 1000 g di patate, pelate e a fette (1 cm)
- 100 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 1 uovo
- 1 tuorlo
- 200 g di tonno in scatola in olio di oliva, sgocciolato
- 2 cucchiaini di sale
- maionese, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 941 kJ / 225 kcal
- Protein
- 14.4 g
- Sacharidy
- 22.4 g
- Tuk
- 8.7 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sformatini di zucchine e Parmigiano Reggiano
45 min
Uova filanti
15 Min
Polpettone ricotta e tonno
45 min
Rustico con uova e stracchino
1 Std.
Polpettone di purè di patate e carne
1 Std.
Frittata autunnale
1 Std. 15 Min
Girelle integrali al tonno e ceci
8h
Torta di riso basmati gratinata
1 Std. 5 Min
Torta salata di pane
45 min
Millefoglie di mozzarella con pesto di sedano
30 min
Torta salata al tonno e ciliegini
1h 30min
Il mio polpettone di tonno con maionese allo zenzero (di Francesca Romana Barberini)
40 min