Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ spicchio di aglio
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 1 cucchiaino di capperi sotto sale, sciacquati
- 20 g di pomodori secchi sott'olio, sgocciolati
- 100 g di cuori di carciofo sott'olio, sgocciolati
- 80 g di olio extravergine di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 460 kJ / 110 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Penne con crema di limone e carciofi
30 min
Fagioli dall'occhio a vapore e calamaretti
5 Std. 15 Min
Conchiglie alle melanzane, acciughe e menta
1h 10 min
Canapè ai carciofi e senape (per 2 persone)
20min
Bicchierini di zucchine con formaggio
45min
Minestra di fregola con le anguille
2h
Patè di pomodori secchi e tonno
15min
Luccio alla gardesana
50min
Salsa carciofi e fagioli
1h 10 min
Ravioli alle erbe aromatiche e crema di ortiche
1 Std. 50 Min
Salsa ai capperi
10 Min
Risotto ai carciofi e bottarga
40min