Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ spicchio di aglio
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 1 cucchiaino di capperi sotto sale, sciacquati
- 20 g di pomodori secchi sott'olio, sgocciolati
- 100 g di cuori di carciofo sott'olio, sgocciolati
- 80 g di olio extravergine di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 460 kJ / 110 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cannelloni ripieni di carciofi in salsa al pomodoro
1 Std. 35 Min
Budini aromatici al pomodoro
1h 10min
Gnocchi di due colori (senza glutine e senza uova)
1 Std. 35 Min
Crespelle al riso farcite
2 Std. 50 Min
Ragù di verdure con cottura nel Varoma
50min
Torta salata di cardi e funghi secchi
1h 55min
Crostatine al melograno
50min
Fregolotta al radicchio
1 Std. 50 Min
Pappardelle di ceci alle cozze (senza glutine)
2 Std. 20 Min
Baccalà della Vigilia (TM5)
1h
"Scafata" viterbese
1 Std. 50 Min
Polpetti all'inferno
40min