Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g di patate, pelate e a fette (1 cm)
- 400 g di latte
- 1 cucchiaino di sale
- 30 g di burro a pezzi + q.b.
- 100 g di farina di mais tipo fioretto
- 1 pizzico di cannella in polvere (volitelně)
- 1 uovo
- 250 g di Fontina a fette (2-3 mm circa)
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1263 kJ / 302 kcal
- Protein
- 13.4 g
- Sacharidy
- 28.5 g
- Tuk
- 15.7 g
- Vláknina
- 1.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Quiche di zucchine e prosciutto cotto
1 Std. 20 Min
Pasta al forno vegetariana
40min
Torta salata lucana
1h 10 min
Crostata salata di spinaci
1u.
Torta di pane salata
55min
Lasagne al pesto, patate e fagiolini
2h
Torta di riso basmati gratinata
1h 5min
Quiche di patate e cipolle
55min
Torta salata champignon e provola
1h 5min
Torta salata al tonno e ciliegini
1 godz. 30 min
Quiche svuotafrigo
40min
Torta salata a formaggio Brie
50min