Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 500 g di acqua
- 350 g di petto di pollo a tocchetti (1 cm)
- 100 g di mortadella a cubetti
- 100 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- 2 uova
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 16 fette di pancetta coppata
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1812 kJ / 433 kcal
- Protein
- 44.9 g
- Sacharidy
- 1.2 g
- Tuk
- 27.7 g
- Vláknina
- 0.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bocconcini di pollo al latte e formaggio
30 min
Salsicciotti di pollo e Parmigiano reggiano
35 min
Polpettone ricotta e tonno
45 min
Polpettone di tonno
35 min
Polpette di tonno e ricotta
20 min
Polpette di pollo cuore di formaggio e finocchi
1h
Pollo, formaggio e prosciutto
30 min
Rotolini di tacchino
1h
Polpette alla mortadella
40 min
Polpettone con zucchine, speck e mozzarella
1h
Involtini di pancetta, pollo e scamorza
40 min
Polpettone di pollo con pistacchi
45 min