Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 500 g di acqua
- 350 g di petto di pollo a tocchetti (1 cm)
- 100 g di mortadella a cubetti
- 100 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- 2 uova
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 16 fette di pancetta coppata
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1812 kJ / 433 kcal
- Protein
- 44.9 g
- Sacharidy
- 1.2 g
- Tuk
- 27.7 g
- Vláknina
- 0.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Involtini di pancetta, pollo e scamorza
40 Min
Polpettone in crumble fragrante
1 Std.
Medaglioni alla pizzaiola
40 Min
Pollo alle mandorle in salsa al limone
35 Min
Polpettone con zucchine, speck e mozzarella
1 Std.
Medaglioni di vitello ai funghi
45 Min
Saltimbocca alla romana
25 Min
Tortino di pollo
30 Min
Piccoli polpettoni in crosta
1 Std. 10 Min
Polpette alla mortadella
40 Min
Cestini al prosciutto, Emmental e pomodori secchi
40 Min
Salsicciotti di pollo e Parmigiano reggiano
35 Min