Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 500 g di acqua
- 350 g di petto di pollo a tocchetti (1 cm)
- 100 g di mortadella a cubetti
- 100 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- 2 uova
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 16 fette di pancetta coppata
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1812 kJ / 433 kcal
- Protein
- 44.9 g
- Sacharidy
- 1.2 g
- Tuk
- 27.7 g
- Vláknina
- 0.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polpettone in crumble fragrante
1 godz.
Polpette di manzo e salsiccia
40 min
Involtini di pancetta, pollo e scamorza
40 min
Piccoli polpettoni in crosta
1 godz. 10 min
Salsicciotti di pollo e Parmigiano reggiano
35min
Polpettone di patate e salsiccia con cuore filante
1 Std. 20 Min
Polpette di pollo cuore di formaggio e finocchi
1 godz.
Polpettone con zucchine, speck e mozzarella
1 godz.
Rotolo di pollo e pancetta alla fontina
1h 35min
Polpette alla birra
1 godz.
Polpettone allo speck con pere
1 godz.
Polpettone in crosta
1 godz. 10 min