Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 cuori di carciofo
- 1 limone, il succo spremuto fresco
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 25 g di aceto bianco
- 1 cucchiaio di farina tipo 00
- 2 cucchiai di latte
- 50 g di uvetta sultanina, precedentemente ammollata e strizzata
- 30 g di pinoli
- 10 g di zucchero
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 581 kJ / 139 kcal
- Protein
- 6.2 g
- Sacharidy
- 18.6 g
- Tuk
- 4.4 g
- Vláknina
- 6.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Melanzane ripiene light
1 Std.
Carciofi all'aceto light
45 Min
Melanzane trifolate
40 Min
Carciofi trifolati
30 min
Carciofi alla maremmana
40 Min
Baccalà con peperoni cruschi
50 min
Peperoni ripieni di verdure all'aneto
10 Min
Gratin di cozze con patate e fagioli bianchi
1 godz. 10 min
Carpaccio di melanzane
45 Min
Sardine al cartoccio con insalata di fagiolini
1 Std.
Dentice agli agrumi
45 Min
Polpo in rosso
35 Min