Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (3 cm)
- 1 spicchio di aglio mondato e senza anima
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 peperoncino rosso piccante, a piacere
- 6 carciofi mondati e a spicchi
- 4 pomodorini a metà
- 2 sovracosce di pollo disossate e senza pelle a pezzi (2 cm)
- 650 g di acqua
- 30 g di olio extravergine di oliva
-
1
dado per brodo vegetale
nebo 1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale fatto in casa - 1 pizzico di sale
- 2 uova sbattute
- 8 fette di pane casereccio tostate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1816 kJ / 434 kcal
- Protein
- 27.7 g
- Sacharidy
- 43.3 g
- Tuk
- 17.9 g
- Vláknina
- 8.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zuppa di patate e carciofi
1h
Fave in umido
1h
Ceci in umido
1h 30min
Zuppa di bietole
35 min
Zuppa di verza con bastoncini di pollo
40 min
Zuppa di ceci e cicoria
1h
Zuppa di baccalà
1h
Zuppa di pollo e funghi
55 min
Antica minestra ai broccoletti
45 min
Minestra di primavera con gallinella e gamberi
1h
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1h 10 min
Baccalà fritto in pastella
1h 10 min