Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate + q.b.
- 1 scalogno a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di vino bianco secco
- 70 g di succo di arancia, spremuto fresco
- 1 bustina di zafferano in polvere
- 500 g di gamberoni giganti freschi, sgusciati e puliti
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 628 kJ / 150 kcal
- Protein
- 21.1 g
- Sacharidy
- 2.5 g
- Tuk
- 6.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Branzino al cartoccio
1 Std. 10 Min
Polpo in guazzetto (per 2 persone)
50min
Coda di rospo alle acciughe e limone
25 min
Cozze al vino bianco
40 Min
Fideuá di polpo
1 Std. 10 Min
Capesante al pepe rosa con purè verde
50min
Pepata di cozze
55 min
Polpo con patate alla salentina
1 Std. 10 Min
Capesante in crosta di pistacchi
30 min
Cachupa de peixe
50min
Zuppa di vongole e uova
40 Min
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40 Min