Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate + q.b.
- 1 scalogno a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di vino bianco secco
- 70 g di succo di arancia, spremuto fresco
- 1 bustina di zafferano in polvere
- 500 g di gamberoni giganti freschi, sgusciati e puliti
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 628 kJ / 150 kcal
- Protein
- 21.1 g
- Sacharidy
- 2.5 g
- Tuk
- 6.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Filetti di merluzzo con composta di cipolle al balsamico
1h
Zuppetta di crostacei
40 Min
Polpo in guazzetto (per 2 persone)
50 min.
Insalata di polpo e zucchine
1h
Insalata di gamberi e mango (per 2 persone) (senza glutine)
30 Min
Polpo con patate alla salentina
1u. 10min
Astice in bella vista
1 Std. 15 Min
Capesante ai funghi porcini
1 Std. 20 Min
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1h
Capesante in crosta di pistacchi
30 Min
Filetti di rombo in salsa di noci
2óra 30p
Gamberoni al Varoma con emulsione
30 Min