Torta salata champignon e provola

Torta salata champignon e provola

3.9 55 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 5min.
8 porzioni

Suroviny

Pasta brisée al rosmarino
  • 1 rametto di rosmarino fresco gli aghi lavati e asciugati
  • 300 g farina
  • 150 g di burro
  • 1 pizzico di sale
  • 75 g di acqua fredda
Ripieno
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 300 g di funghi champignon mondati e a fette
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe
  • 200 g di provola affumicata a fette
  • 2 uova leggermente sbattute

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 14.7 g
Kalorie 1766 kJ / 422 kcal
Tuk 28.2 g
Vláknina 2.1 g
Sacharidy 29.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...