Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Bagel
- 230 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco
- 20 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00 + q.b.
- 130 g di farina manitoba
- 5 g di sale
- ½ cucchiaino di latte in polvere (volitelně)
- 5 g di olio di semi di girasole
- 15 g di burro a temperatura ambiente
- 1 uovo sbattuto
- 1 - 2 cucchiai di semi di sesamo, papavero, etc a piacere
- 200 g di salmone affumicato a fette
- 50 g di rucola, lavata ed asciugata
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 715 kJ / 171.1 kcal
- Protein
- 9.2 g
- Sacharidy
- 22.5 g
- Tuk
- 4.9 g
- Vláknina
- 1.1 g
Alternativní recepty
Panini del venerdì santo (Hot cross buns)
4hod.
Bagel integrali
4h 5min
Uova scozzesi con salmone e salsa alla senape
1h
Treccine con semi di papavero
16h 30min
Blinis con prosciutto di Praga
1h
Piccole fougasse
5hod.
Bagel con salmone affumicato e cetriolo
2hod. 30min
Buns (panini classici per hamburger)
4 godz. 35 min
Baguette
4hod.
Crêpes al salmone e formaggio all'aneto
55 Min
Burger buns
4h 40min
Pizza New York style
3h 50min