Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g di latte intero fresco
- 160 g di zucchero grezzo di canna
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
-
½
cucchiaino di fior di sale
nebo ½ cucchiaio di sale grosso
- Nutriční hodnoty
- na 100 grammi
- Kalorie
- 1414 kJ / 338 kcal
- Protein
- 1.8 g
- Sacharidy
- 44.5 g
- Tuk
- 18.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ganache al cioccolato bianco
12h 20min
Salsa al caramello (TM6)
1h 30min
Salsa al caramello
35min
Lemon curd
20min
Mini pavlove
2h 30min
Spiedini di frutta con salsa mou
25min
Cremoso al cioccolato bianco da vasetto (di Luca Montersino)
20min
Mousse al caramello salato
5 Std. 30 Min
Namelaka al gianduja fondente (di Luca Montersino)
20min
Gelato al caramello salato (TM6)
14h
Caramello salato
1h
Crostata al cioccolato e caramello salato
3u. 15min