Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g di latte intero fresco
- 160 g di zucchero grezzo di canna
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
-
½
cucchiaino di fior di sale
nebo ½ cucchiaio di sale grosso
- Nutriční hodnoty
- na 100 grammi
- Kalorie
- 1414 kJ / 338 kcal
- Protein
- 1.8 g
- Sacharidy
- 44.5 g
- Tuk
- 18.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Caramello salato
1 Std.
Ganache al cioccolato
12h 20min
Lemon curd
20 min
Latte condensato
1 Std.
Mousse al cioccolato bianco e lamponi, con glassa a specchio e pandoro (di LuCake)
2 Std. 20 Min
Ganache al cioccolato bianco
12h 20min
Salsa al caramello
35 Min
Salsa al caramello (TM6)
1 Std. 30 Min
Cotton Japanese cheesecake
2 Std.
Mousse al caramello salato
5 Std. 30 Min
Gelato al caramello salato (TM6)
14 Std.
Namelaka al gianduja fondente (di Luca Montersino)
20 min