Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di uva nera, a metà e denocciolati
- 30 g di succo di limone, spremuto fresco
- 250 g di zucchero
- ½ bustina di gelificante 2:1 a base pectina (15 g circa)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 159 kJ / 38 kcal
- Protein
- 0 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 0 g
- Vláknina
- 0.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Confettura estiva
55min
Confettura di albicocche
1 godz. 30 min
Marmellata di arance (TM5)
1óra 10p
Marmellata di mandarini
1 godz. 20 min
Confettura di mele cotogne
1óra 10p
Confettura di ciliegie
1 godz. 30 min
Confettura di prugne
45min
Confettura di uva e fiori di timo
2 godz. 40 min
Confettura di fichi
1 godz.
Confettura di pere e scorzette di limone
1óra 10p
Marmellata di limoni
1 godz. 20 min
Confettura di cachi
55min