Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Panna cotta
- 750 g di panna (min. 30% di grassi)
- 100 g di latte
- 100 g di zucchero
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 15 g di gelatina in fogli ammollata in 75 g di acqua fredda
Salsa al caramello
-
250
g di zucchero
nebo 250 g di zucchero grezzo - 200 - 250 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1030 g di acqua
- 30 g di burro freddo, in un unico pezzo (60 x 40 mm)
- 1 cucchiaino di succo di limone, spremuto fresco
- 1 cucchiaio di aceto
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 299.2 kJ / 71.5 kcal
- Protein
- 2.5 g
- Sacharidy
- 9.6 g
- Tuk
- 92.9 g
Alternativní recepty
Besciamella (TM6)
15min
Crema pasticcera alla vaniglia
15min
Panna cotta (per 2 persone)
5 Std. 30 Min
Crema Bimby ® (TM6)
45min
Caramello liquido
35min
Salsa al caramello (TM6)
1u. 30min
Crema catalana
40min
Panna cotta alle mandorle
6h 30min
Piccole pavlove con mousse al caramello
3h
Vitello tonnato sottovuoto
5h
Cheesecake alla crema catalana
4u.
Caramello salato
1h