Panna cotta con salsa al caramello

Panna cotta con salsa al caramello

4.3 87 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 6hod. 20min
12 porzioni

Suroviny

Panna cotta
  • di panna (min. 30% di grassi)
    750 g
  • di latte
    100 g
  • di zucchero
    100 g
  • stecca di vaniglia i semini
    1
  • di gelatina in fogli ammollata in 75 g di acqua fredda
    15 g
Salsa al caramello
  • di zucchero
    250 g
    250 g di zucchero grezzo
  • di panna (min. 30% di grassi)
    200 - 250 g
  • di acqua
    1030 g
  • di burro freddo, in un unico pezzo (60 x 40 mm)
    30 g
  • di succo di limone, spremuto fresco
    1 cucchiaino
  • di aceto
    1 cucchiaio

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 71.5 kcal / 299.2 kJ
Protein 2.5 g
Tuk 92.9 g
Sacharidy 9.6 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...