Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Panna cotta
- 750 g di panna (min. 30% di grassi)
- 100 g di latte
- 100 g di zucchero
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 15 g di gelatina in fogli ammollata in 75 g di acqua fredda
Salsa al caramello
-
250
g di zucchero
nebo 250 g di zucchero grezzo - 200 - 250 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1030 g di acqua
- 30 g di burro freddo, in un unico pezzo (60 x 40 mm)
- 1 cucchiaino di succo di limone, spremuto fresco
- 1 cucchiaio di aceto
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 299.2 kJ / 71.5 kcal
- Protein
- 2.5 g
- Sacharidy
- 9.6 g
- Tuk
- 92.9 g
Alternativní recepty
Panna cotta con coulis di albicocche
6h 15 min
Crème caramel (TM6)
4h
Panna cotta al pistacchio e salsa al cioccolato bianco
4h 20min
Panna cotta (per 2 persone)
5 Std. 30 Min
Cheesecake alla crema catalana
4h
Gelato al caramello salato (TM6)
14h
Bavarese al cioccolato bianco con coulis di fragole
5 Std. 30 Min
Caramello salato
1 Std.
Salsa al caramello (TM6)
1 Std. 30 Min
Crema pasticcera al cucchiaio
15 Min
Crema pasticcera alla vaniglia
15 Min
Caramello liquido
35min