
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Panna cotta
- 750 g di panna (min. 30% di grassi)
- 100 g di latte
- 100 g di zucchero
- 1 stecca di vaniglia i semini
- 15 g di gelatina in fogli ammollata in 75 g di acqua fredda
Salsa al caramello
-
250
g di zucchero
nebo 250 g di zucchero grezzo - 200 - 250 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1030 g di acqua
- 30 g di burro freddo, in un unico pezzo (60 x 40 mm)
- 1 cucchiaino di succo di limone, spremuto fresco
- 1 cucchiaio di aceto
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 71.5 kcal / 299.2 kJ
- Protein
- 2.5 g
- Tuk
- 92.9 g
- Sacharidy
- 9.6 g
Alternativní recepty
Coulis di fragole
20min
Panna cotta con coulis di albicocche
6hod. 15min
Bavarese al cioccolato bianco con coulis di fragole
5hod. 30min
Spumoso alla ricotta con salsa alle fragole
20min
Panna cotta
6hod. 30min
Salsa al caramello (TM6)
1hod. 30min
Mousse al pistacchio (TM6)
3hod.
Panna cotta ai mirtilli
6hod. 30min
Cheesecake alla crema catalana
4hod.
Panna cotta al pistacchio e salsa al cioccolato bianco
4hod. 20min
Panna cotta (per 2 persone)
5hod. 30min
Caramello liquido
35min