Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte
- 160 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 1 branche de romarin frais, effeuillé (voir "Conseil(s)")
- 50 g de compote de pommes
- 1 jaune d'œuf
- 20 g d'eau
- 1 pincée de sel
- 30 g de sucre en poudre
La garniture
- 100 g de confiture d'abricots, allégée en sucre
- 100 g d'amandes en poudre
- 1 œuf
- 500 g d'abricots frais (de petite taille), coupés en deux
- ½ branche de romarin frais, effeuillé
- 40 g d'amandes émondées, concassées
- 1 c. à soupe de miel liquide
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2383 kJ / 569 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 70 g
- Tuk
- 22 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Clafoutis léger aux pommes
50min
Tarte aux abricots et au nougat
2h 20min
Gâteau au yaourt, pommes et raisins secs
40 Min
Tarte aux prunes et aux noisettes
2 godz. 15 min
Tarte abricot-framboise
1h 15min
Cake aux figues
1ωρ. 10 λεπτ.
Gâteau cœur à l'ananas
45 Min
Tarte aux abricots façon crumble
3h 20min
Tarte rustique abricot-romarin ou lavande
50min
Clafoutis aux pommes et amandes
1 Std.
Clafoutis aux abricots et aux amandes
55min
Gâteau super pomme
55min