Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte
- 160 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 1 branche de romarin frais, effeuillé (voir "Conseil(s)")
- 50 g de compote de pommes
- 1 jaune d'œuf
- 20 g d'eau
- 1 pincée de sel
- 30 g de sucre en poudre
La garniture
- 100 g de confiture d'abricots, allégée en sucre
- 100 g d'amandes en poudre
- 1 œuf
- 500 g d'abricots frais (de petite taille), coupés en deux
- ½ branche de romarin frais, effeuillé
- 40 g d'amandes émondées, concassées
- 1 c. à soupe de miel liquide
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2383 kJ / 569 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 70 g
- Tuk
- 22 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Clafoutis aux abricots et aux amandes
55 min
Tarte aux abricots façon crumble
3sa 20 dk
Clafoutis aux cerises
50 min
Petits flans pâtissiers
3h
Gâteau aux prunes
1h 15min
Petits clafoutis aux cerises
45 min
Tarte aux prunes et aux noisettes
2h 15min
Clafoutis aux poires et aux amandes
45 min
Clafoutis pêche-framboise
50 min
Tarte aux fraises, pâte sablée à la pistache
2 godz. 10 min
Clafoutis aux pommes et amandes
1h
Clafoutis léger aux pommes
50 min