Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g d'échalotes
- 15 g de beurre
- 150 g de vin blanc
- 150 g de crème liquide 35% m.g.
- 100 g d'eau
- ½ c. à café de fumet de poisson déshydraté
- 60 g d'oseille, dénervée
- 15 g de jus de citron fraîchement pressé
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 200 g
- Kalorie
- 2990 kJ / 724 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 65 g
- Nasycený tuk
- 41 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 449 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Velouté de champignons, croquettes de haddock
1 godz. 15 min
Filet de lieu noir et sauce échalotes sous-vide
40 Min
Matelote de roussette au vin rouge
1 godz. 30 min
Sauce hollandaise
15 Min
Maquereaux au vin blanc
3sa 30 dk
Rillettes de maquereau au fromage frais et aux herbes
1 godz.
Sauce Messine
10 Min
Sauce à l'oseille
25 Min
Sauce piquante
35 Min
Choucroute de la mer au beurre blanc
55 Min
Beurre d'escargot
10 Min
Rognons de veau sauce madère
20 Min