Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g d'échalotes
- 15 g de beurre
- 150 g de vin blanc
- 150 g de crème liquide 35% m.g.
- 100 g d'eau
- ½ c. à café de fumet de poisson déshydraté
- 60 g d'oseille, dénervée
- 15 g de jus de citron fraîchement pressé
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 200 g
- Kalorie
- 2990 kJ / 724 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 65 g
- Nasycený tuk
- 41 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 449 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Beurre blanc
20min
Clafoutis aux cerises
45min
Accras de julienne
45min
Menu bluffant - Foie gras truffé à la vapeur et chutney de mangue épicé
13h 30min
Soufflé au sabre
1u.
Sauce hollandaise
15min
Sauce soubise
30 min
Maquereaux au vin blanc
3h 30min
Soupe à l'oignon et au vin jaune
1h 40min
Sauce à l'oseille
25 min
Choucroute de la mer au beurre blanc
55min
Sauce madère
35min