Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 foglie di salvia fresca, lavate e asciugate
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 230 g di farina di farro
- 200 g di formaggio fresco spalmabile
- 40 g di burro
- 200 g di salame cacciatorino, a fette sottili, a metà
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 418 kJ / 100 kcal
- Protein
- 4.2 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 6.7 g
- Vláknina
- 0.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polpettone in crumble fragrante
1h
Pane scugnizzo
2 Std.
Cestini di frolla salata e verdure filanti
1h 25min
Salatini würstel ed Emmental
1h
Tortini con cuore di Parmigiano e pomodori secchi
1h
Girelle di mozzarella (di Luca Montersino)
3h 45min
Focaccia con la crescenza
1 Std. 45 Min
Bocconcini di polenta e salsiccia al forno
1h 25min
Quiche ai pomodorini
1h
Corona di pan di pizza
4hod.
Cestini al prosciutto, Emmental e pomodori secchi
40min
Muffin speck e caciocavallo
45 Min