Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 foglie di salvia fresca, lavate e asciugate
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 230 g di farina di farro
- 200 g di formaggio fresco spalmabile
- 40 g di burro
- 200 g di salame cacciatorino, a fette sottili, a metà
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 418 kJ / 100 kcal
- Protein
- 4.2 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 6.7 g
- Vláknina
- 0.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sformatini di zucchine e Parmigiano Reggiano
45 Min
Salatini würstel ed Emmental
1j
Pane scugnizzo
2j
Tortini con cuore di Parmigiano e pomodori secchi
1j
Palline al prosciutto
1j 30 menit
Mousse di prosciutto, tonno o formaggio
10 min
Stuzzichini di Pasqua
1j 30 menit
Bannock
40 min
Mini valdostane al kamut
1 godz. 5 min
Quiche ai pomodorini
1j
Schiacciate ai semi di sesamo e papavero
40 min
Rose di bresaola con crema ai pomodori secchi (per 2 persone)
25 min