Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Crêpes
- 100 g di riso a chicco tondo
- 40 g di amido di mais (maizena)
- 310 g di bevanda a base di soia non dolcificata
- 1 pizzico di sale, preferibilmente integrale
- ½ cucchiaino di curcuma in polvere
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva + q.b.
Besciamella
- 500 g di bevanda di soia non dolcificata
- 40 g di amido di mais (maizena)
- ½ cucchiaino di sale, preferibilmente integrale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
Ripieno
- 1 scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di cuori di carciofo in quarti (vedere consigli)
- 1 pizzico di sale, preferibilmente integrale
- 1 pizzico di timo secco
Terminare la preparazione
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
-
20
g di formaggio vegano tritato, tratto dal capitolo Basi del Libro "Vegan"
nebo 20 g di lievito alimentare in scaglie
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1732 kJ / 414 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 24 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crostata di zucchine (vegan)
1 Std. 50 Min
Pesto alla genovese (vegan)
10min
Tempeh impanato con crema di finocchi
40min
Crêpes (vegan)
1h
Torta della nonna (vegan)
4 Std.
Erbazzone (vegan)
2 Std. 20 Min
Girelle con spinaci e tofu (vegan)
8 Std.
Panna (vegan)
10min
Involtini di verza ripieni di miglio con salsa ai funghi
1 Std. 40 Min
Insalata russa vegana
45min
Crema pasticcera (vegan)
15 min
Besciamella (vegan)
15 min