
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Crêpes
- 100 g di riso a chicco tondo
- 40 g di amido di mais (maizena)
- 310 g di bevanda a base di soia non dolcificata
- 1 pizzico di sale preferibilmente integrale
- ½ cucchiaino di curcuma in polvere
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva + q.b.
Besciamella
- 500 g di bevanda di soia non dolcificata
- 40 g di amido di mais (maizena)
- ½ cucchiaino di sale preferibilmente integrale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
Ripieno
- 1 scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di cuori di carciofo in quarti (vedere consigli)
- 1 pizzico di sale preferibilmente integrale
- 1 pizzico di timo secco
Terminare la preparazione
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
-
20
g di formaggio vegano tritato tratto dal capitolo Basi del Libro "Vegan"
nebo 20 g di lievito alimentare in scaglie
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 414 kcal / 1732 kJ
- Protein
- 10 g
- Tuk
- 24 g
- Sacharidy
- 41 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Girelle con spinaci e tofu (vegan)
8 Std.
Hummus di fave (vegan)
45 Min
Crêpes (vegan)
1 Std.
Formaggio vegano
6 Std. 40 Min
Tempeh impanato con crema di finocchi
40 Min
Erbazzone (vegan)
2 Std. 20 Min
Ricotta di mandorle e anacardi
24 Std. 40 Min
Ravioli al radicchio rosso e noci (vegan)
1 Std. 40 Min
Ravioli di barbabietola (vegan)
2 Std.
Mini brioche alle olive e pomodori secchi (vegan)
4 Std. 30 Min
Maionese (vegan)
10 Min
Besciamella (vegan)
15 Min