Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g di aneto fresco
- 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato (8 g)
- 150 g di acqua
- 100 g di olio di oliva + q.b. per oliare
- 350 g di farina manitoba + q.b. per infarinare
- 200 g di Feta (formaggio greco) a pezzi
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1491 kJ / 356 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 20 g
- Vláknina
- 1.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pita
4h
Scones ai mirtilli con burro di noci e miele
30min
Tagliatelle alle verdure con salsa alle arachidi (vegan)
30min
Himbasha (pane etiope in padella)
3 Std. 40 Min
Curry indiano di verdure
1 Std. 10 Min
Pane svedese
2h
Bocconcini al Parmigiano reggiano
4h 40min
Ghirlanda di pane golosa
2 godz. 45 min
Pretzel di farro e saraceno
40min
Pane al curry e paprika
4h 50min
Pizzette integrali (di Luca Montersino)
4 Std. 15 Min
Brioche francese al burro
5 godz. 40 min