Zařízení & příslušenství
Focaccine aneto e feta
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 25min.
8 pezzi
Suroviny
-
20 g di aneto fresco
-
2 cucchiaini di lievito di birra disidratato (8 g)
-
150 g di acqua
-
100 g di olio di oliva + q.b. per oliare
-
350 g di farina manitoba
-
200 g di Feta (formaggio greco) a pezzi
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 pezzo
Protein
9 g
Kalorie
1491 kJ /
356 kcal
Tuk
20 g
Vláknina
1.9 g
Sacharidy
33 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Focacce
5 recepty/-ů
Itálie
Itálie
Mohlo by se vám také líbit...
Pane all'orzo
2hod. 45min.
Scones
30min.
Broa de milho (pane portoghese)
5hod.
Roll vegetariani
45min.
Focacce ripiene al cavolfiore (Parathas)
45min.
Pane Naan con cipolla e cumino
2hod. 25min.
Panini al curry e ricotta
2hod. 35min.
Chizze al Parmigiano reggiano
1hod. 20min.
Coppia ferrarese
1hod.
Crema di fagioli (Frijoles refritos)
25min.
French toast (alla maniera de Kramer contro Kramer)
5hod. 50min.
Cheese naan
3hod. 5min.