Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 220 g di acqua
-
1
cucchiaino di zucchero
nebo 1 cucchiaino di malto di orzo -
20
g di lievito di birra fresco
nebo 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato - 400 g di farina di forza (manitoba) + q.b.
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 cucchiaino colmo di sale
Farcitura
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di mozzarella
- 200 g di Brie a fettine (2 mm)
- 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 300 g di mele Granny smith
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3498 kJ / 836 kcal
- Protein
- 36.3 g
- Sacharidy
- 85 g
- Tuk
- 41.3 g
- Vláknina
- 5.2 g
Alternativní recepty
Mezzelune alle mandorle, noci e vaniglia
1 Std. 50 Min
Pizza ai peperoni
1 Std. 55 Min
Corona di pan di pizza
4 Std.
Pane di patate
3h
Risotto al basilico e pecorino con dadolata di melanzane
1h 10min
Pitta chicculiata
4 godz. 45 min
Panini allo yogurt al mirtillo
3h 30min
Girelle di mozzarella (di Luca Montersino)
3 godz. 45 min
Sardenaira alla sanremasca
3h 10min
Treccia di grano duro alla salvia
5h
Pizza di patate alle verdure
2h
Pizza con crosta ripiena di formaggio
2h 20min