Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 220 g di acqua
-
1
cucchiaino di zucchero
nebo 1 cucchiaino di malto di orzo -
20
g di lievito di birra fresco
nebo 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato - 400 g di farina di forza (manitoba) + q.b.
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 cucchiaino colmo di sale
Farcitura
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di mozzarella
- 200 g di Brie a fettine (2 mm)
- 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 300 g di mele Granny smith
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3498 kJ / 836 kcal
- Protein
- 36.3 g
- Sacharidy
- 85 g
- Tuk
- 41.3 g
- Vláknina
- 5.2 g
Alternativní recepty
Pizza frescolina
1 Std. 40 Min
Risotto ai peperoni e tonno
40 Min
Pizza bianca alla ligure
1h 45min
Frico con speck
50 Min
Focaccia croccante
2h 10min
Pizza alle zucchine
1h 45min
Pizza alle verdure
2h 5min
Risotto al basilico e pecorino con dadolata di melanzane
1 Std. 10 Min
Torta salata al tonno e ciliegini
1h 30min
Pizza di patate alle verdure
2 Std.
Pizza al salmone
1 Std. 15 Min
Pizza ai quattro formaggi
1 Std. 40 Min