Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 2 uova
- 1 pizzico di sale
- 2 carote, pelate
- 500 g di acqua
- 100 g di spinaci baby freschi, puliti ed asciugati
- 4 fette di prosciutto cotto
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati (20 aghi)
- 10 fagioli rossi in scatola
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 243 kJ / 58 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 2.5 g
- Tuk
- 3.2 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 0 mg
Alternativní recepty
Polpettone di carne ripieno di spinaci e formaggio
1 godz. 15 min
Involtini di zucchine e nasello con cous cous
35 Min
Bicchierino di latte e caffè
1h 30 min
Corona di orsetti
3h
Pollo alle erbe con insalata di fagioli bianchi e pesto di rucola
1 godz. 15 min
Omini di pomodori
1 Std.
Bibita ACE
10 Min
Cestino di brisèe con taccole e sgombri
1h 30 min
Sformatini di Parmigiano su letto di verdure stufate a vapore con aceto balsamico
50 min
Rollè di tacchino e carote con patate
35 Min
Piadina romagnola farcita
55 Min
Mini burger di melanzane, manzo e formaggio filante
1h 30 min