Zařízení & příslušenství
Chana Masala
Příprava 10min.
Celkový 45min.
4 portions
Suroviny
-
garlic cloves3
-
fresh green chillies halved, deseeded if desired2
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)25 g
-
vegetable oil15 g
-
onions quartered100 g
-
ground coriander2 tsp
-
ground cumin2 tsp
-
Kashmiri chilli powder2 tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
tinned chopped tomatoes (1 x 400 g tin)400 g
-
250 g dried chickpeas, soaked overnight, then boiled for 45 minutes until tendercooked chickpeas (drained weight)600 g
-
water300 g
-
fine sea salt2 tsp
-
garam masala1 tsp
-
lemon juice1 Tbsp
-
fresh coriander leaves chopped, for garnishing5 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
996 mg
Protein
33.3 g
Kalorie
2780 kJ /
664.5 kcal
Tuk
13.7 g
Vláknina
21.5 g
Nasycený tuk
1.3 g
Sacharidy
107.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
A Taste of India
72 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Palak Paneer
45min.
Coconut Dhal
20min.
Cape Malay Vegetable Curry
35min.
Lentil Curry (Dahl)
30min.
Aloo Gobi (Bombay Potatoes with Cauliflower)
50min.
Tarka Dal
9hod. 5min.
Chapatis
1hod. 30min.
Paneer Makhani
1hod.
Vegetable Biryani
50min.
Pudla with Spinach and Paneer
1hod.
Dal Makhani
9hod. 30min.
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25min.