Mussels in Cream and White Wine Sauce
TM6 TM5

Mussels in Cream and White Wine Sauce

4.4 (37 hodnocení)

Suroviny

  • 10 - 15 sprigs fresh parsley leaves, to taste
  • 1 - 2 garlic cloves, to taste
  • 220 g onions, quartered
  • 45 g extra virgin olive oil
  • 1000 g fresh mussels, scrubbed and debearded (see tip)
  • 150 g dry white wine
  • 1 pinch fine sea salt
  • 1 pinch ground black pepper
  • 100 g double cream

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
1909.3 kJ / 456.4 kcal
Protein
31.1 g
Sacharidy
16.6 g
Tuk
26 g
Nasycený tuk
8.5 g
Vláknina
1.1 g
Sodík
759.7 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty