Mussels in Cream and White Wine Sauce

Mussels in Cream and White Wine Sauce

4.4 43 hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 45min.
4 portions

Suroviny

  • fresh parsley leaves to taste
    10 - 15 sprigs
  • garlic cloves to taste
    1 - 2
  • onions quartered
    220 g
  • extra virgin olive oil
    45 g
  • fresh mussels scrubbed and debearded (see tip)
    1000 g
  • dry white wine
    150 g
  • fine sea salt
    1 pinch
  • ground black pepper
    1 pinch
  • double cream
    100 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 759.7 mg
Protein 31.1 g
Kalorie 1909.3 kJ / 456.4 kcal
Tuk 26 g
Vláknina 1.1 g
Nasycený tuk 8.5 g
Sacharidy 16.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...