Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 - 15 sprigs fresh parsley leaves, to taste
- 1 - 2 garlic cloves, to taste
- 220 g onions, quartered
- 45 g extra virgin olive oil
- 1000 g fresh mussels, scrubbed and debearded (see tip)
- 150 g dry white wine
- 1 pinch fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 100 g double cream
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1909.3 kJ / 456.4 kcal
- Protein
- 31.1 g
- Sacharidy
- 16.6 g
- Tuk
- 26 g
- Nasycený tuk
- 8.5 g
- Vláknina
- 1.1 g
- Sodík
- 759.7 mg
Alternativní recepty
Cod with Olive and Bread Topping, Potatoes and Tenderstem Broccoli
40 Min
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1 Std. 20 Min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40 Min
Béarnaise Sauce
20 min
Pollock with Potato and Squash Crust with Chablis Sauce
1 Std.
Quenelles with Watercress Sauce
2 Std. 45 Min
Mayonnaise
5 Min
Hollandaise Sauce
15 Min
Thai Mussels
25 Min
Blue Cheese and Rosemary Soda Bread
35 Min
Dauphinoise Potatoes
50 Min
Peppercorn Sauce
30 Min