Mussels in Cream and White Wine Sauce

Mussels in Cream and White Wine Sauce

4.4 38 hodnocení
Příprava 25min
Celkový 45min
4 portions

Suroviny

  • fresh parsley leaves to taste
    10 - 15 sprigs
  • garlic cloves to taste
    1 - 2
  • onions quartered
    220 g
  • extra virgin olive oil
    45 g
  • fresh mussels scrubbed and debearded (see tip)
    1000 g
  • dry white wine
    150 g
  • fine sea salt
    1 pinch
  • ground black pepper
    1 pinch
  • double cream
    100 g

Nutriční hodnoty na 1 portion

Kalorie 456.4 kcal / 1909.3 kJ
Protein 31.1 g
Tuk 26 g
Sacharidy 16.6 g
Vláknina 1.1 g
Nasycený tuk 8.5 g
Sodík 759.7 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...