
Zařízení & příslušenství
Monkfish and prawn soup
Příprava 30min
Celkový 1hod.
6 portions
Suroviny
-
monkfish preferably with bone (see tips)450 - 500 g
-
whole unpeeled prawns (see tips)500 g
-
water800 g
-
carrots cut in pieces70 g
-
leek (white part only), cut in pieces60 g
-
garlic cloves3
-
extra virgin olive oil50 g
-
brandy50 g
-
crushed tomatoes, canned200 g
-
white short-grain rice1 tbsp
-
saffron threads1 pinch
-
fish stock cube (for 0.5 l) (see tip)1
-
red chilli sauce8 drops
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
189 kcal /
791 kJ
Protein
18 g
Tuk
10 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
1 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

The Basic Cookbook
174 recept
Švýcarsko
Švýcarsko