Zařízení & příslušenství
Monkfish and prawn soup
Příprava 30min.
Celkový 1hod.
6 portions
Suroviny
-
monkfish preferably with bone (see tips)450 - 500 g
-
whole unpeeled prawns (see tips)500 g
-
water800 g
-
carrots cut in pieces70 g
-
leek (white part only), cut in pieces60 g
-
garlic cloves3
-
extra virgin olive oil50 g
-
brandy50 g
-
crushed tomatoes, canned200 g
-
white short-grain rice1 tbsp
-
saffron threads1 pinch
-
1 tsp saltfish stock cube (for 0.5 l) (see tip)1
-
red chilli sauce8 drops
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
18 g
Kalorie
791 kJ /
189 kcal
Tuk
10 g
Vláknina
1 g
Sacharidy
5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
The Basic Cookbook
174 recepty/-ů
Švýcarsko
Švýcarsko
Mohlo by se vám také líbit...
Lemonade
5min.
Duck, apricot and pine nut pastilla.
50min.
Prawn Gratin with Pink Peppercorns
30min.
Borscht
50min.
Rassolnik (pickled cucumber soup)
1hod. 20min.
Beef Goulash Soup
1hod. 15min.
Prawns with Tomato, Saffron and Anchovy Sauce
35min.
Fish Stew
45min.
Salmon Terrine with Peppered Crème Fraîche
1hod. 20min.
Spiced Garlic Prawns and Squid
20min.
Spinach and Parmesan Soup
45min.
Seafood Risotto
40min.