![Volovanes con marisco y rape Volovanes con marisco y rape](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/c794d48c16b4de58b48cd52e5b134c09/Derivates/42165751df36027b6be8b8b5afe60d30c09f8092.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Recipiente Varoma
- 1000 g de mejillones frescos limpios
- 250 g de agua para el vapor
Fumet
- 250 g de gambas frescas enteras sin pelar
- 50 g de aceite de oliva
-
50
g de brandy
nebo 50 g de coñac - 300 g de leche
- 150 g de nata (30-40% de grasa)
Relleno
- 100 g de cebolla en trozos
- 30 g de aceite de oliva
- 40 g de mantequilla
- 200 g de champiñones frescos laminados
- 60 g de harina
- 18 volovanes (Ø 6-7 cm)
- 200 g de lomo de rape (sin piel ni hueso) en dados de 2 cm
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 1 pellizco de nuez moscada molida
-
1
pastilla de caldo de pescado
nebo 1 cucharadita colmada de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1854 kJ / 443 kcal
- Protein
- 15.1 g
- Sacharidy
- 27.9 g
- Tuk
- 29.4 g
- Nasycený tuk
- 8.9 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 371.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Paella del senyoret
1ч. 30 мин.
Minipastel de pescado y marisco
40 мин.
Minisoufflés de parmesano
1 godz.
Pastel de pescado y marisco con velouté y salsa verde
1ч. 30 мин.
Arroz de marisco del senyoret (Cocción de arroz)
1h 25min
Turrón de brie
2h 15min
Mejillones cremosos
30 min
Croquetas de pulpo con mayonesa de tinta de calamar
13 Std.
Aceitunas rellenas de vermut sólido
1 godz. 10 min
Brandada de bacalao, pan rústico y aceite de perejil
1 godz. 10 min
Buñuelos de bacalao y patatas
30 min
Brandada de bacalao al estilo portugués
1ч. 30 мин.