Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Recipiente Varoma
- 1000 g de mejillones frescos limpios
- 250 g de agua para el vapor
Fumet
- 250 g de gambas frescas enteras sin pelar
- 50 g de aceite de oliva
-
50
g de brandy
nebo 50 g de coñac - 300 g de leche
- 150 g de nata (30-40% de grasa)
Relleno
- 100 g de cebolla en trozos
- 30 g de aceite de oliva
- 40 g de mantequilla
- 200 g de champiñones frescos laminados
- 60 g de harina
- 18 volovanes (Ø 6-7 cm)
- 200 g de lomo de rape (sin piel ni hueso) en dados de 2 cm
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 1 pellizco de nuez moscada molida
-
1
pastilla de caldo de pescado
nebo 1 cucharadita colmada de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1854 kJ / 443 kcal
- Protein
- 15.1 g
- Sacharidy
- 27.9 g
- Tuk
- 29.4 g
- Nasycený tuk
- 8.9 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 371.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bacalao en salsa de gambas con tagliatelle de zanahoria
1h
Brazo de gitano de gambas y salmón
12h 40min
Rulos de salmón
1h 35 min
Pimientos rellenos de brandada de bacalao
45min
Canelones de confit de pato
1h
Crema de queso Idiazabal con salmorejo
50min
Rape con salsa de carabineros
50min
Crujientes de marisco
20 min
Canelones de carrilleras con setas
2h
Minipastel de pescado y marisco
40min
Crema con rape y gambas
30min
Rape en salsa americana
1h