Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Recipiente Varoma
- 1000 g de mejillones frescos limpios
- 250 g de agua para el vapor
Fumet
- 250 g de gambas frescas enteras sin pelar
- 50 g de aceite de oliva
-
50
g de brandy
nebo 50 g de coñac - 300 g de leche
- 150 g de nata (30-40% de grasa)
Relleno
- 100 g de cebolla en trozos
- 30 g de aceite de oliva
- 40 g de mantequilla
- 200 g de champiñones frescos laminados
- 60 g de harina
- 18 volovanes (Ø 6-7 cm)
- 200 g de lomo de rape (sin piel ni hueso) en dados de 2 cm
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 1 pellizco de nuez moscada molida
-
1
pastilla de caldo de pescado
nebo 1 cucharadita colmada de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1854 kJ / 443 kcal
- Protein
- 15.1 g
- Sacharidy
- 27.9 g
- Tuk
- 29.4 g
- Nasycený tuk
- 8.9 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 371.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Croquetas de pulpo con mayonesa de tinta de calamar
13 Std.
Brandada de bacalao, pan rústico y aceite de perejil
1 godz. 10 min
Crema de queso Idiazabal con salmorejo
50 Min
Rollito de salmón sobre tosta con parmesano
40min
Rulos de salmón
1 godz. 35 min
Pimientos rellenos de brandada de bacalao
45 Min
Caldereta de langosta
1h
Crema de marisco
40min
Crema de ahumados y gambas
40min
Canelones de pescado y marisco con bechamel trufada
1 Std. 45 Min
Rape en salsa americana
1h
Crema de gambones
45 Min