Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de higaditos de pollo en trozos
- 50 g de brandy
- 1 cucharadita de pan rallado para espolvorear
- 50 g de aceite de oliva (y algo más para engrasar)
- 200 g de cebolla en trozos
- 2 dientes de ajo
- 100 g de contramuslo de pollo sin piel ni hueso en trozos de 1,5 cm
- 2 cucharaditas de tomillo seco
- 400 - 500 g perdiz escabechada en conserva deshuesada
- 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 100 g de nata
- 2 huevos
- 1200 g de agua
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 727 kJ / 173 kcal
- Protein
- 6.4 g
- Sacharidy
- 5.7 g
- Tuk
- 12.4 g
- Nasycený tuk
- 3.6 g
- Vláknina
- 0.8 g
- Sodík
- 260.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sopa de pavo y repollo
40 Min
Pudin de bonito y piquillos
5 Std. 10 Min
Sopa marinera asturiana
30 min
Menestra de verduras a la sidra
1 Std. 30 Min
Pastel de pescado y marisco con velouté y salsa verde
1 Std. 30 Min
Vichyssoise de aguacate con gambones
1 Std. 30 Min
Glorias de yema
5h 15 min
Crema de marisco
40 Min
Brazo de gitano de gambas y salmón
12h 40min
Menestra de verduras al estilo asturiano (Cocción lenta)
2 godz. 45 min
Guiso de garbanzos con sepia y langostinos
45 Min
Crema de gambones
45 Min