![Pudin de perdiz Pudin de perdiz](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/b8c4cf0b-850d-49cd-aaf0-0acb451b8478/Derivates/091ee1d2-493e-4beb-a1c0-a599e0a8a56e.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de higaditos de pollo en trozos
- 50 g de brandy
- 1 cucharadita de pan rallado para espolvorear
- 50 g de aceite de oliva (y algo más para engrasar)
- 200 g de cebolla en trozos
- 2 dientes de ajo
- 100 g de contramuslo de pollo sin piel ni hueso en trozos de 1,5 cm
- 2 cucharaditas de tomillo seco
- 400 - 500 g perdiz escabechada en conserva deshuesada
- 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 100 g de nata
- 2 huevos
- 1200 g de agua
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 727 kJ / 173 kcal
- Protein
- 6.4 g
- Sacharidy
- 5.7 g
- Tuk
- 12.4 g
- Nasycený tuk
- 3.6 g
- Vláknina
- 0.8 g
- Sodík
- 260.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Patatas mare nostrum
1 Std.
Guiso marinero con patatas
45min
Pastel de pescado y marisco con velouté y salsa verde
1 Std. 30 Min
Mordiscos cristal al caramelo con crema de naranja
5h 30min
Pan de Cádiz
6 godz.
Velouté de carabineros con vino Manzanilla
1 Std.
Terrina de conejo con ciruelas y ajo negro
34h
Pudin de trucha
2h 40min
Glorias de yema
5h 15min
Minipastel de pescado y marisco
40 Min
Rape con salsa de carabineros
50min
Crema de marisco
40 Min