Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de higaditos de pollo en trozos
- 50 g de brandy
- 1 cucharadita de pan rallado para espolvorear
- 50 g de aceite de oliva (y algo más para engrasar)
- 200 g de cebolla en trozos
- 2 dientes de ajo
- 100 g de contramuslo de pollo sin piel ni hueso en trozos de 1,5 cm
- 2 cucharaditas de tomillo seco
- 400 - 500 g perdiz escabechada en conserva deshuesada
- 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 100 g de nata
- 2 huevos
- 1200 g de agua
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 727 kJ / 173 kcal
- Protein
- 6.4 g
- Sacharidy
- 5.7 g
- Tuk
- 12.4 g
- Nasycený tuk
- 3.6 g
- Vláknina
- 0.8 g
- Sodík
- 260.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hojaldre de endivias caramelizadas al balsámico
1 godz. 5 min
Carrilleras estofadas con salsa de arándanos
1 Std.
Pudin de trucha
2h 40min
Paté de higaditos al oporto con higos
5 Std. 15 Min
Terrinas de foie trufado
74h
Carrilleras estofadas al whisky con higos
1 godz. 5 min
Croquetas de gorgonzola, pera y nueces
9h 30min
Carrilleras en salsa de oporto con chalotas y batatas
1 Std. 10 Min
Crema de calabaza y langostinos
45min
Pudin de castañas
3h 15min
Ensalada de endibias, palmitos y salsa roquefort
45min
Torrijas con crema pastelera tostada
40min