Empanada de cebolla roja, morcilla y manzana

Empanada de cebolla roja, morcilla y manzana

4.5 70 hodnocení
Příprava 20min
Celkový 1hod. 45min
12 raciones

Suroviny

Relleno
  • de cebolla roja en cuartos
    600 g
  • de sal
    ½ cucharadita
  • de aceite de oliva virgen extra
    70 g
  • manzanas Golden peladas en dados de 1,5 cm
    2
  • de piñones crudos
    25 g
  • de canela molida
    ¼ de cucharadita
  • de morcilla de cebolla sin piel en trozos
    300 g
Masa
  • de agua
    50 g
  • de aceite de oliva virgen extra
    50 g
  • de vino blanco
    50 g
  • de manteca de cerdo
    90 g
  • de levadura prensada fresca
    25 g
  • de harina de fuerza
    450 g
  • de sal
    1 cucharadita
  • huevo batido
    1

Nutriční hodnoty na 1 ración

Kalorie 449 kcal / 1877 kJ
Protein 10.4 g
Tuk 30.2 g
Sacharidy 33.9 g
Vláknina 2.9 g
Nasycený tuk 8.6 g
Sodík 437.6 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...