Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g cebola, cortada em metades
- 120 g alho-poró, cortado em pedaços
- 40 g azeite extravirgem
- 600 g mix de vegetais (ex.: batata, cenoura, abobrinha, salsão, tomate, folhas de acelga, feijão cozido, abóbora), cortados em pedaços conforme necessário
- 1000 g água
-
2
cubos de cubos de caldo de legumes (para 0.5 l)
nebo 2 colheres de chá cheias caldo de legumes caseiro - 1 c. chá de sal
- 120 g massa, tipo ditalini, ou massa seca e curta similar
- 6 c. chá de azeite extravirgem
- 6 folhas de manjericão fresco, rasgadas em pedaços (volitelně)
- 6 - 18 c. chá de queijo parmesão, ralado
- Nutriční hodnoty
- na 1 porção
- Kalorie
- 1202 kJ / 287 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 3.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risoto de alcachofra com presunto Parma
Žádné hodnocení
Risoto de frutos do mar
Žádné hodnocení
Risoto de cogumelos com tofu tostado
Žádné hodnocení
Creme de abóbora nutritivo
Žádné hodnocení
Salada com Camarão e Manga
2h 20 min
Granola de Castanhas
50 Min
Cuscuz à paulista
1 Std. 25 Min
Tiramisù
5h 20min
Zabaione
15 Min
Flan
5h 30 min
Pizza Margherita
2h 10min
Muffins com gotas de chocolate
1 Std.