Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1200 g água
- 1 c. chá de sal, mais q.b para temperar
- 250 g arroz branco agulha (aprox. 15 minutos de cozimento)
- 2 ovos
- 120 g cenoura, cortada em cubos
- 280 g abobrinha
- 100 g ervilha congelada
- 200 g atum enlatado (peso inclui óleo), escorrido e cortado em pedaços
- 100 g azeitona preta ou verde, sem caroço, inteira ou picada
- 15 - 20 g pepino em conserva, fatiado
- 1 pé de hortelã fresca, apenas as folhas
- 1 c. sopa de azeite extravirgem
-
1 - 2
c. chá de vinagre (volitelně)
nebo 1 - 2 c. chá de suco de limão (volitelně) - 7 tomate-cereja, cortados em metades ou em quartos
- Nutriční hodnoty
- na 1 porção
- Kalorie
- 2027 kJ / 485 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 59 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 6 g
Alternativní recepty
Massa de pão
5min
Jardineira de carne
50 min
Massa guisada com carne
45 min
Arroz de marisco
45 min
Canja de galinha
55 min
Arroz doce
1h
Refeição completa para duas pessoas: Sopa de Legumes, Caçarola de frango com arroz, Maçã com canela a Vapor
1h 20 min
Trutas com molho holandês
Žádné hodnocení
Frango à pizzaiolo
55 min
Purê de batata
50 min
Macarrão com molho de tomate e chouriço
25 min
Lasanha bolonhesa
2h 30 min