
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 c. chá de sal mais q.b para temperar
- 250 g arroz agulha (aprox. 15 minutos de cozimento)
- 1200 g água
- 2 ovos
- 120 g cenoura cortada em cubos
- 280 g abobrinha
- 100 g ervilha congelada
- 200 g atum enlatado (peso inclui óleo), escorrido e cortado em pedaços
- 100 g azeitona preta ou verde sem caroço, inteira ou picada
- 15 - 20 g pepino em conserva fatiado
- 1 pé de hortelã fresca apenas as folhas
- 1 c. sopa de azeite de oliva extra virgem
-
1 - 2
c. chá de vinagre (volitelně)
nebo 1 - 2 c. chá de suco de limão (volitelně) - 7 tomate-cereja cortados em metades ou em quartos
- Nutriční hodnoty
- na 1 porção
- Kalorie
- 485 kcal / 2027 kJ
- Protein
- 21 g
- Tuk
- 18 g
- Sacharidy
- 59 g
- Vláknina
- 6 g
Alternativní recepty
Arroz Natalino
55min
Arroz primavera integral
1hod.
Arroz e feijão tradicional
13hod. 20min
Jardineira de carne
50min
Caldeirada de peixe
45min
Massa guisada com carne
45min
Arroz de bacalhau com espinafres e feijão
30min
Sorvete de baunilha
Žádné hodnocení
Arroz de tomate
30min
Salmão em molho de cogumelo com batatas
50min
Espaguete à carbonara
40min
Arroz no vapor
25min