Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 c. chá de sal, mais q.b para temperar
- 250 g arroz agulha (aprox. 15 minutos de cozimento)
- 1200 g água
- 2 ovos
- 120 g cenoura, cortada em cubos
- 280 g abobrinha
- 100 g ervilha congelada
- 200 g atum enlatado (peso inclui óleo), escorrido e cortado em pedaços
- 100 g azeitona preta ou verde, sem caroço, inteira ou picada
- 15 - 20 g pepino em conserva, fatiado
- 1 pé de hortelã fresca, apenas as folhas
- 1 c. sopa de azeite de oliva extra virgem
-
1 - 2
c. chá de vinagre (volitelně)
nebo 1 - 2 c. chá de suco de limão (volitelně) - 7 tomate-cereja, cortados em metades ou em quartos
- Nutriční hodnoty
- na 1 porção
- Kalorie
- 2027 kJ / 485 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 59 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 6 g
Alternativní recepty
Salada de bacalhau com grão de bico
13 godz. 20 min
Arroz Natalino
55 Min
Arroz primavera integral
1h
Empadão de carne
1 godz. 20 min
Caldeirada de peixe
45min
Canja de galinha
55 Min
Molho Béchamel (versão rápida)
10 min
Macarrão com molho de tomate e chouriço
25min
Espaguete à carbonara
40min
Lasanha bolonhesa
2h 30min
Arroz no vapor
25min
Macarrão cozido
20min