Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gnocchi
- 100 g queijo parmesão cortado em pedaços
- 1000 g água
- 500 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em pedaços
- 300 g farinha
- 1 ovo
- 1 c. chá de sal
Recheio
- 2 - 3 dentes de alho
- 1 - 2 pitadas de piripíri
- 30 g azeite
- 100 g pão ralado
- 10 - 12 filetes de anchova, em óleo, escorridos, cortados em pedaços
Molho de tomate
- 100 g alho-francês cortado em pedaços (2-3 cm)
- 30 g azeite
- 500 g tomate em pedaços
- 1 - 2 pitadas de açúcar
- 3 c. chá de sal
- 10 g folhas de manjericão, mais q.b. p/ guarnecer
- 1 queijo mozarela cortado em cubos (1 cm)
- Água q.b. p/ cozer
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 3701 kJ / 884 kcal
- Protein
- 32 g
- Sacharidy
- 105 g
- Tuk
- 35 g
- Nasycený tuk
- 13 g
- Vláknina
- 9.1 g
- Sodík
- 2300 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Técnica Ravioli
30 Min
Técnica Pappardelle
30 Min
Risoto de cevadinha com nabiças e espargos
1 Std. 10 Min
Guacamole
10 Min
Molho béarnaise
15 Min
Zabaione
15 Min
Gnocchi de sêmola com molho de cogumelos
45 Min
Piza vegetariana rápida
50 Min
Zabaione
15 Min
Bruschettas de tomate e ricota
25 Min
Gnocchi de batata com bacon, tomate e mozarela
1 Std. 25 Min
Pão com barriga de porco (Gua Bao)
1 Std. 20 Min