Kompatibilní verze
Costeletas de borrego em sous-vide com molho de hortelã
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Molho de hortelã
- 15 g hortelã, só as folhas
- 15 g coentros, só as folhas
- 1 limão (raspa e sumo)
- ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta preta
- 50 g azeite
Borrego
- 8 costeletas de borrego
- 2 pés de alecrim
- ½ c. chá de sal
- ⅛ c. chá de pimenta preta
- 15 g azeite
- 1850 g água
- 30 g sumo de limão
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 16248.3 kJ / 3883.5 kcal
- Protein
- 145.8 g
- Sacharidy
- 4.5 g
- Tuk
- 360.9 g
- Nasycený tuk
- 154.3 g
- Vláknina
- 2.4 g
- Sodík
- 1163.2 mg
Alternativní recepty
Beringela assada com queijo de cabra - TM6
40min
Creme inglês
15 min
Massa de focaccia e pizza
1h
Pizza marguerita clássica
27 Std.
Molho de iogurte e hortelã
Žádné hodnocení
Patê de queijos
5 min
Limonada de rosas
Žádné hodnocení
Toast de avocado com ovo molet
15 min
Curcuma (Modo descascar)
5 min
Molho béarnaise
20min
Bolachas de queijo
2 Std. 30 Min
Peras em geleia de limão
1h