Kompatibilní verze
Costeletas de borrego em sous-vide com molho de hortelã
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Molho de hortelã
- 15 g hortelã, só as folhas
- 15 g coentros, só as folhas
- 1 limão (raspa e sumo)
- ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta preta
- 50 g azeite
Borrego
- 8 costeletas de borrego
- 2 pés de alecrim
- ½ c. chá de sal
- ⅛ c. chá de pimenta preta
- 15 g azeite
- 1850 g água
- 30 g sumo de limão
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 16248.3 kJ / 3883.5 kcal
- Protein
- 145.8 g
- Sacharidy
- 4.5 g
- Tuk
- 360.9 g
- Nasycený tuk
- 154.3 g
- Vláknina
- 2.4 g
- Sodík
- 1163.2 mg
Alternativní recepty
Caril thai de tamboril
35min
Risoto de alcachofra com presunto Parma
30 min
Risoto de cogumelos com tofu tostado
Keine Bewertungen
Pão recheado com abobrinha e tomate seco
Keine Bewertungen
Polenta cremosa ao molho de funghi
35min
Risoto de presunto Parma com figo
30 min
Cheesecake de abacate com limão
Keine Bewertungen
Arroz com pinhão
Keine Bewertungen
Moqueca de peixe e camarão
55min
Risoto de camarão com leite de coco
40min
Vieiras gratinadas
25min
Caril de camarão com arroz basmati
35min