Kompatibilní verze
Costeletas de borrego em sous-vide com molho de hortelã
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Molho de hortelã
- 15 g hortelã, só as folhas
- 15 g coentros, só as folhas
- 1 limão (raspa e sumo)
- ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta preta
- 50 g azeite
Borrego
- 8 costeletas de borrego
- 2 pés de alecrim
- ½ c. chá de sal
- ⅛ c. chá de pimenta preta
- 15 g azeite
- 1850 g água
- 30 g sumo de limão
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 16248.3 kJ / 3883.5 kcal
- Protein
- 145.8 g
- Sacharidy
- 4.5 g
- Tuk
- 360.9 g
- Nasycený tuk
- 154.3 g
- Vláknina
- 2.4 g
- Sodík
- 1163.2 mg
Alternativní recepty
Costeletas de borrego com molho cremoso
Žádné hodnocení
Broinhas de castanha
1 Std. 30 Min
Manteiga de alho assado
50 Min
Rösti suíço - TM5
Žádné hodnocení
Salada fria de noodles de soba e salmão - TM6
30 Min
Rösti bearnês -TM5
40min
Korma de couve-flor
2h 20 min
Picadinho
40min
Suco de manga e manjericão
10 Min
Salada de frango e espinafre
1 Std. 20 Min
Focaccia com cebola
2 Std.
Pão de Bacalhau
40min